ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ. ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ: “Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ” – ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ Η “SUN” ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – “ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ”

Κοινοποίηση:
sun-exofillo

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η αστυνομία έχει αποτύχει, εβδομάδες μετά τη δολοφονία, να βρει τους δράστες
Διαστάσεις έχει πάρει το θέμα της αναζήτησης των υπόπτων της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σε δημοσίευμα της βρετανικής Sun, όπου παρουσιάζονται φωτογραφίες της νεαρής μητέρας, που βρήκε τραγικό τέλος, με το 11 μηνών βρέφος και με τον σύζυγός της, αναφέρεται ότι οι ελπίδες σβήνουν για την εύρεση των δραστών.

«Η αστυνομία απέτυχε» να συλλάβει τους ερασιτέχνες, όπως του χαρακτηρίζει το βρετανικό δημοσίευμα, δράστες του εγκλήματος.

Η Sun υπογραμμίζει τα λόγια του εγκληματολόγου, Απόστολου Λύτρα, τονίζοντας ότι εάν επρόκειτο για μια τυπική ληστεία, ο ύποπτος θα έπρεπε να είχε ήδη συλληφθεί.

«Δεν βρέθηκε δείγμα DNA, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα, γεγονός που δεν βοηθά στις έρευνες καθώς δεν υπάρχουν πολλές αποδείξεις. Κάτι δεν πάει καλά», τα λόγια το νομικού τα οποία προβάλλει η Sun.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει, ακόμη, ότι οι αρχές εστιάζουν σε δέκα υπόπτους, σεσημασμένους κακοποιούς, από διαφορετικές χώρες.

«Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θα μας πάρει περισσότερο απ’ό,τι υπολογίζαμε για να βρούμε τους δράστες», δήλωσε Έλληνας αστυνομικός στη Sun.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Νομίζω ότι αδικούμε την αστυνομία!
    Είναι απασχολημένη αυτή την περίοδο να κόβει πρόστιμα στις γιαγιάδες που δε φοράνε μάσκα.
    Η δίωξη του εγκλήματος δεν είναι στα κύρια καθήκοντά της!

  2. Δεν θα τους βρουν γιατί αν το έγκλημα είναι πληρωμένο από σκοτεινούς κύκλους, και δη γαλλικούς, υπάρχει ομερτά αλλιώς κόβουν κεφάλια!

  3. Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ…… Κ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ.. ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ……. ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…… ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ. ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ Κ ΠΟΡΩΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ…….

  4. Ελεγξαν τά κοντινά μαγαζιά στό σπίτι τού ζεύγους όπως εστίασης, καφετέριες κτλ εάν ξαφνικα υπάλληλοι τους , ντηλιβεραδες κοκ έφυγαν ξαφνικά γιά τίς χωρες τους αμέσως μετά τό έγκλημα ;

  5. Η αστυνομία με Χρυσοχουντίδη και νέα δημοκρατία είναι για τα μπάζα μέχρι και οι ξένοι τους κράζουνε

  6. Ξεφτιλοχουντίδη Μιχαλάκη …τράβα να παίξεις κάνα αστυνομικό στο Πλέι Στέισον μπας και πιάσεις κανέναν “κακό”…. γιατί στην αληθινή ζωή δεν μπορείς να πιάσεις ούτε μαστουρωμένη μύγα…ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ

  7. Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση πια κάτι τέτοιο???

  8. Η Αστυνομία γνωρίζει ποιός έκανε το έγκλημα. Απλώς, χρειάζεται τα στοιχεία που θα τον καταδείξει……Μιά χαρά ξέρει να κάνει την δουλειά της, αρκεί να μην παρεμποδίζεται από……αυτούς που μας σώνουν!

  9. Η Ελληνική αστυνομία δεν έχει κάνει μαμια συλληψη για πάρα πολλες δολοφονίες και αποπειρες (Στεφανος)
    Απορώ πως μερικοί νομίζουν ότι αναμενετε εξιχνίαση της υπόθεσης
    μήτε μια στο εκατομμύριο …υπό διάλυση το μαγαζί

  10. 300.000 ευρω του ελληνικού λαού πήγε να μοιράσει ο άχρηστος Χυσοχοϊδης για να βρεθούν οι αλλοδαποί εγκληματίες που δολοφόνησαν μια αλλοδαπή!
    Α ρε κοροϊδο νεοέλληνα τι ζώα ψήφισες πάλι….

  11. Ο/Η Έρχεται. Περίμενε εσύ να έρθουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε 30 χρόνια. Σε λίγα χρόνια εδώ θα ναι λέει:

    «Χρειάζεται μία Πράσινη Επανάσταση, ανάπτυξη για όλους και όχι για λίγους και εκλεκτούς. Μια Πράσινη Επανάσταση που θα αλλάξει ιδέες και αντιλήψεις και θα φέρει νέες πρακτικές στην οικονομία, στις κρατικές πολιτικές, στις διεθνείς σχέσεις. Στην ίδια την κοινωνία. Στην καθημερινότητα και στη ζωή μας» είπε μεταξύ άλλων.
    Ξέχνα τη ζωή σου.
    Όποιος δε προσαρμόζεται απορρίπτεται από το σύστημα μ

  12. O σύζυγος της κοπέλλας,δεν θα πρέπει να αρκείται στη ‘δραστηριότητα των συλληπητηρίων’ της αστυνομίας, αλλά να τους πιέζει ο ίδιος καθημερινά, προκειμένου να βρουν τους ενόχους !

  13. Καλά, η Sun είναι ιδιαίτερα “κίτρινη” εφημερίδα. Όσον αφορά το έγκλημα, μπορεί να ξέρουν ποιος εμπλέκεται αλλά δεν θα το μάθουμε μέχρι την στιγμή της σύλληψης όπως έγινε πχ με την βιτριολού…

  14. Ο σύζυγος της κοπέλλας θα πρέπει και ο ίδιος, να πιέσει περισσότερο την αστυνομία για την εξιχνίαση αυτού του στυγερού εγκλήματος, διότι ίσως να κινδυνεύει και ο ίδιος ακόμα, όσο παραμένουν ασύλληπτοι οι ένοχοι…

  15. εδώ υπάρχουν τρομερά εγκλήματα για να ασχοληθεί η αστυνομία όπως αυτοί που δεν φοράνε μάσκα άλλοι τραγουδάνε στις πλατιές κλπ.. ο γουρλος έχει δώσει εντολή να ασχολούνται με αυτά και να αφήνουν στην ακρη τα αλλα τα ασήμαντα!

  16. Η αστυνομία, ειδικά ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, έδωσε βροντερό παρόν, διότι απέστειλε συλληπητήρια ! Τι άλλο παραπάνω να κάνει δηλαδή;;;

  17. Η αστυνομία, ειδικά ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, έδωσε βροντερό παρόν, διότι απέστειλε συλληπητήρια στον σύζυγο! Τι άλλο παραπάνω να κάνει δηλαδή;;;

  18. Οι πρώτες 48 ώρες είναι οί ποιό σημαντικές μετά η υπόθεση όσο πάει καί κρυώνει.
    Το παράξενο γιά μένα είναι ότι κρέμασαν το σκύλο με το λουρί του. Ποτέ ένας σκύλος
    που μένει μέσα στο σπίτι δεν του φοράνε λουρί.

  19. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ζήτησαν βοήθεια από την γαλλική αστυνομία η πρώτη του κόσμου για την εξυχνιαση του εγκλήματος της άτυχης κοπέλας Χάθηκε χρόνος και δεν ξέρουμε αυτοί του εγκλήματος οι αστυνομικοί τι σπουδές κάνουν στην Ελλάδα και αν πηγαίνουν για μετακπεδευση στη Γαλλία και αν συνεργάζονται Έχει προτεραιότητα αυτό το έγκλημα να συλληφθούν τα κτήνη και να ευνουχιστούν

    1. Ναι και τον Σερλοκ Χολμς θα φωναξουν

  20. Στην Έξαψη ο Ορφέας και η Βούλγαρη πιο αποτελεσματικοι είναι….

Comments are closed.