Η αποκάλυψη της Χατζηβασιλείου στον Αρναούτογλου για το «πακέτο» που σόκαρε επώνυμη κυρία

Κοινοποίηση:
viki-xatzivasilioy

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου  ήταν η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία και μίλησε για τραγεγλαφικές καταστάσεις που έχει ζήσει στο «Πάμε Πακέτο».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, ενώ θυμήθηκε συγκινητικές ιστορίες ανθρώπων που πέρασαν από τις εκπομπές της, αλλά και δύσκολες περιπτώσεις που δεν προβλήθηκαν ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε και περιστατικά που είχαν τύχει παλιότερα στην εκπομπή που παρουσίαζε και την έφεραν λίγο σε άβολη θέση. Έτσι αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με επώνυμη κυρία που δεν κατέληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε:
«Έχει συμβεί μια φορά με επώνυμο πρόσωπο, επώνυμη κυρία που την κάλεσε μια άλλη κυρία που εμάς μας παρουσιάστηκε ότι θα είναι κάτι που θα κάνει πάρα πολύ χαρούμενη την παραλήπτρια και την ξέρω από χρόνια.

Μας έδωσε πραγματικά κάποια στοιχεία που τα ερευνήσαμε κι ήταν όντως έτσι. Καλούμε την επώνυμη κυρία κι έρχεται πολύ διακριτική και κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω. Αποκαλύπτεται το πρόσωπο και παγώνει η παραλήπτρια, η επώνυμη κυρία.

Λέω τι έχει συμβεί; Μου λέει σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να σταματήσουμε τώρα την εκπομπή. Η γυναίκα είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία καταδίωξης και με έχει τρελάνει με μηνύματα καταγγελτικά.

Μέχρι και σε δικηγόρους έχει πάει. Μπορώ να πω ότι έχει μια ψύχωση. Φυσικά σεβαστήκαμε αυτό που μας είπε η κοπέλα κι αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: