Χαρδαλιά κάτω τα χέρια από τον εθνικό δεσπότη! Η απάντηση του για τον αφορισμό του από τον Αμβρόσιο

Κοινοποίηση:
1

Με μια ανάρτηση στο facebook αντέδρασε ο Νίκος Χαρδαλιάς στον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο και στην κίνησή του να “αφορίσει” τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, τον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας.


Ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πως σήμερα που άνοιξαν και πάλι οι εκκλησίες, είναι μέρα χαράς, που κανένας “κήρυκας του μίσους” δεν μπορεί να χαλάσει.

“Όσοι μεγαλώσαμε με αρχές και αξίες, με την Πίστη μας να μας κατευθύνει και να μας οδηγεί, μάθαμε ν’ αγαπάμε και να συγχωρούμε. Όχι να μισούμε”, αναφέρει ο υφυπουργός.
Το μεγαλύτερο “καρφί” όμως στον πρώην Μητροπολίτη Αμβρόσιο είναι το ακόλουθο: “Σήμερα το πρωί, την ώρα του ανυπόστατου Μεγάλου Αφορισμού, επισκέφθηκα τον ΙΝ της ενορίας μου τον Άγιο Γεώργιο Καρέα και άναψα ένα κερί προσευχόμενος για την ψυχή εκείνων που με πρόσχημα την Χριστιανοσύνη μας κηρύσσουν το μίσος”, αναφέρει ο κ. Χαρδαλιάς.

Τέλος επισυνάπτει την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας που απαντά στον πρώην Μητροπολίτη.
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Χαρδαλια…φαε καμια καρμποναρα…..και ασε τον Αμβροσιο.

  2. ΜΙΛΑ ΠΕΡΙ ΜΙΣΟΥΣ ΠΟΙΟΣ????ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑΝΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ………………………ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΜΑΙΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ..ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

  3. Λένε ότι με ιερέα δεν πρέπει να τα βάζεις ούτε καν αν έχεις δίκιο, τόση είναι η δύναμη της ιεροσύνης! Υπάρχει ιστορία που ιερέας έδεσε (μεταφορικά) έναν άγγελο για πόσα χρόνια επάνω στη γη.Να μετανοησετε κύριοι για να σωθούν οι ψυχές σας, μετάνοια πραγματική εκ βάθους καρδίας!Αν είσαστε σωστός χριστιανός όπως ισχυρίζεται,θα γνωρίζατε τη δύναμη της ιεροσύνης.και όχι μόνο.Ο άνθρωπος φαίνεται από τα έργα του.

  4. Σκορδαλιά σεβάσου το τιμημένο ράσο που εχει δωσει αγώνες με του μογγόλουε για να εισαι εκει και να λες τις παπαριές σου.

  5. Σκορδαλια πιστεύεις δεν πιστεύεις όλα θα τα καταλάβεις στο θάνατο σου. Όπως υπάρχουν κοσμικοι νόμοι υπάρχουν και πνευματικοι.

  6. Χαρδαλιά , ή Ι.Σ.Ι. κάνει αυτά πού πιστεύει ότι πρέπει νά κάνει γιά νά κρατήσει τήν συνοχή τών Ελλήνων . ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ όμως ιερέας σέ αφορίσει , εάν δέν πάς νά ζητήσεις συγνώμη μέ μετάνοια – έ καλά , λέμε τώρα , νά δώ κάτι τύπους σάν τόν Χαρδαλιά καί Κεραμέως νά εξομολογούνται… αλλά τέλος πάντων , θαύματα γίνονται καί στίς μέρες μας – θεωτείσαι αφορισμένος από τόν Κύριο , γιατί τέτοια δύναμη έδωσε ό Ίδιος στούς ιερείς του . Αυτό . πίστεψέ με , θά έρθει ή στιγμή πού θά τό καταλάβεις…

  7. Από σήμερα κομμένο το Χαρδαλιάς σκορδαλιας κ ότι άλλο αφορεσμενος θα λέγεται.οτι και να λέει ας μας πει το λαμόγιο για τα 800 χιλιάρικα που του χαρισαν του πιστού χριστιανου

  8. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ.Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

  9. Αυτός δηλαδή είναι της αγάπης και της γνώσης και ο Αμβρόσιος τους μίσους και της αμαθείας; Κούνια που τον κούναγε.

  10. Υποκριτή και τάχα Χριστιανέ του μεροκάματου, Εσύ έκλεισες τις Εκκλησίες και τώρα που έγινε η Ανάσταση τις ανοίγεις μετα απο 15 ημέρες. Τώρα είναι καλά όπως κάνανε στη Γεωργία με αποστάσεις που στέρησες το Αγιο Φως απο εκετομμύρια σπίτια? Δεν θα φέρεις το Χριστιανισμκ στα μέτρα σου για να νιώθεις καλά. ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΥ..

  11. Ax φουκαρα , με αγαπολογιες δεν θα γλιτώσεις τον Μεγα Κριτή με ένα μεγαλο αφορισμό στην πλάτη σου εσύ και οι εωσφοριστές συνεργατες σου Μητσο και Κεραμεως. Προβήκατε σε βλασφημια Αγιου Πνευματος με τις ενεργειες σας και δεν προκειται να συγχωρηθείτε εις τους αιώνας των αιώνων. Τι και αν κερδίσετε τον κόσμο όλο ενώ χάσετε την ψυχή σας. Φουκαραδες..

  12. Αντε βρε μ@λακ@ που θα μας πεις για μερα χαρας και κυρηκες μισους ! Την ανικανοτητα την αναξιοτητα και το χαλι σας τρωμε και θα μιλησεις εσυ ρε βλακα;
    Ποια πιστη ρε κ@ραγκιοζη(που βαζεις κ Π κεφαλαιο) σε οδηγει ;; αφου στερησαι πιστη να Κοινωνισεις

  13. ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΑΝ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ , ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΕΣΕΝΑ & ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ 100% ΜΕΤΡΑΤΕ ΜΕΡΕΣ ΙΣΩΣ & ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ , ΘΑ ΛΙΩΝΕΤΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΙΑ , ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ , ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΕΙΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

    1. Εκεί στην ορθόδοξη θρησκεία που δεν παίζετε, δεν μαθαίνετε ορθογραφία ; Μας έβγαλες τα μάτια, τέτοια γραπτά μη τα δημοσιεύεις, στέλνε τα στον Αμβρόσιο καλύτερα.!

      1. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΖΗΣ & ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΜΕΝΟΣ , ΝΗΣΤΙΚΕ.

Comments are closed.