Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Κοινοποίηση:
koklonis

Ο Νίκος Κοκλώνης ελέγχεται από την Αρχή Ξεπλύματος μαύρου χρήματος, μετά το πόρισμα “φωτιά” που έχει φτάσει στα χέρια της. Ο ίδιος ο παραγωγός πάντως, έσπευσε να δώσει… εξηγήσεις μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ν. Κοκλώνη:

Σχετικά με δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεται το όνομά μου και ότι ελέγχομαι για νομιμοποίηση εσόδων, διευκρινίζω ότι:

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 20 χρόνια σε περισσότερες από 7 χώρες, έχοντας επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Η επαγγελματική μου δραστηριότητα, όπως και οι επιχειρήσεις μου, έχουν ελεγχθεί επανελλειμένα ανά τον κόσμο χωρίς ποτέ να μου καταλογιστεί οτιδήποτε παράνομο.

Αναρωτιέμαι πώς έγινε γνωστό ότι ελέγχομαι από κάποια αρχή, ενώ σε μένα, τον «ελεγχόμενο», δεν έχει κοινοποιηθεί οτιδήποτε σχετικό.
Οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια στην ελληνική επικράτεια αφορούν τηλεοπτικές παραγωγές γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών που μεταδίδονται από όλους σχεδόν τους εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι τηλεοπτικές παραγωγές των επιχειρήσεων μου είναι διαθέσιμες σε όλους μέσω των σταθμών. Οι δαπάνες και οι πληρωμές είναι διαφανείς και προσβάσιμες σε όλους και αφορούν δημοσιογράφους και προμηθευτές καθώς και λοιπές εταιρικές υποχρεώσεις. Αυτό έχει διαπιστωθεί σε πέντε τουλάχιστον οικονομικούς ελέγχους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, οι αρχές έχουν στη διάθεση τους το πόθεν έσχες μου, στο οποίο απεικονίζονται πλήρως οι πηγές των εισοδημάτων μου ανά τον κόσμο.

Αποτελεί πάγια αρχή των εταιρειών μου και εμού να συνεργαζόμαστε και να διευκολύνουμε τις αρχές στην άσκηση του έργου τους. Αυτό θα πράξουμε και στο μέλλον όποτε χρειαστεί.

Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να διαβάλει εμένα ή τις εταιρείες μου, που απασχολούν εκατοντάδες έντιμους εργαζομένους, και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όσων δημοσιεύουν ή αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις ή χρησιμοποιούν παράνομα προσωπικά ή εταιρικά δεδομένα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΚΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΙΛΑ ΣΤΙΝ ΕΚΑΛΗ ΤΡΩΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

  2. Που είσαι εσύ ρε Νίκο και γ@μησ@με έναν άλλον..???

  3. εγω ξερω οτι οποιος γουσταρει τσιμπουκια πληρωνει. αυτος ΠΩΣ εκανε λεφτα?

  4. καλε τι ειναι εκεινο που μπαινει σκληρο και βγαινει μαλακο???

  5. Βγάλτε την πουστρού τον Κωλοκλάνη στο Σύνταγμα με μιά διμοιρία πάκια να γελάσουμε.

    1. Θα πάει στη στενή όπου θα έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει τις ανατομικές διαφορές διαφόρων φυλών (αφρικανών, πακιστανών κλπ). Βέβαια για αυτόν, θα είναι σαν να τον πηγαίνουν στο λούνα παρκ (λούγκρα παρκ καλύτερα).

  6. Απειλεί το Μακελειό ο φλώρος; Τόλμα να τα βάλεις με τον Χίο. Αδιάβαστος θα πας κι εσύ.

  7. Μιλαμε για international κολπα καραλουγκρα! Εχεις καμμια συγγενεια με το Ευακι μηπως?

Comments are closed.