Η απάντηση του Δ/ντη Χειρουργικής, Γ. Σβορώνου, του Νοσοκομείου “Σωτηρία”, στο άρθρο μας με θέμα “Κραυγή αγωνίας από τους ήρωες του νοσοκομείου «Σωτήρια»

Κοινοποίηση:
KORONOios-ellines-sotiria1

Κοινοποίηση: Διοίκηση ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία»

Αθήνα, 26. 03. 2020

Αξιότιμοι κύριοι,

Υπέπεσε, προ ολίγου, στην αντίληψή μου ότι τέθηκε στην διάθεσή σας, χωρίς πρότερη δική μου συγκατάθεση ή ενημέρωση ή γνώση, έγγραφο, το οποίο φέρει σφραγίδα και υπογραφή μου και το οποίο και αναφέρεται αυστηρά σε στοιχεία ή και γεγονότα ή και δεδομένα, τα οποία αφορούν στο ΓΝΘΑ «Η Σωτηρία», όπου και διατηρώ την θέση του Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής και Τομεάρχη.

Με το παρόν σας ενημερώνω καλόπιστα και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου, ότι δεν είχα λάβει γνώση της εν λόγω ενέργειας και
συναφώς ουδέποτε δόθηκε πρότερη συναίνεση μου ή άλλως συγκατάθεση μου (ρητή ή σιωπηρή) στην εν λόγω ενέργεια, κοινοποίηση ή άλλως δημοσιοποίηση του εν λόγω εγγράφου και του περιεχομένου του. Συνεπώς, η οιαδήποτε χρήση ή αναπαραγωγή (καθολική ή αποσπασματική) του εν λόγω εγγράφου είναι απολύτως παράνομη.

Αιτούμαι, ως εκ τούτου, να προχωρήσετε άμεσα στην απόσυρση του από οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή αρχείο ή μέσο ενημέρωσης (περιλαμβανομένων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης).

Μετά τιμής

Γεράσιμος Σβορώνος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: