Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στις αναφορές που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ioanna_maleskou_28_7

Τέλος στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό έβαλε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια συναντήθηκε στο «Έλα χαμογέλα» με το Γρηγόρη Μπάκα και έδωσε απαντήσεις σε όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την φημολογούμενη σχέση της με τον τραγουδιστή.

«Θα τα ακούει ο Κωνσταντίνος και θα γελάει. Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο πλησίον μου, κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο. Δε συμβαίνει κάτι. Δεν είμαι μόνη μου και δεν ξέρω αν είναι μόνος του ο Κωνσταντίνος» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, βάζοντας τέλος στις φήμες.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν είναι άνθρωπος που μιλάει για την προσωπική του ζωή. «Δεν μοιράζομαι. Όταν είναι να μάθετε κάτι για την προσωπική μου ζωή θα το μάθετε» ανέφερε και κατέληξε λέγοντας πως δεν αντάλλαξαν αριθμούς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά μόνο ακολούθησαν στο Instagram, o ένας τον άλλον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Νομιζω οτι ψαχνει κατι καλυτερο… κατι πιο ακριβο…. δηλαδη καποιον με χοντρα φραγκα…. ο τραγουδιστης τι να εχει…. κι αν εχει τωρα μεχρι ποτε…. (οπως ολες οι καλες τηλεπερσονες ειναι επαγγελματιας η κοπελλα και δουλευει για το μελλον της)

  2. ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΑΥΤΗΝΗΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΟΥΡΟ ΑΠΟ ΜΠΥΡΕΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΚΟΡΔΟΝΙΑΣΕ.

Comments are closed.