Η αναμέτρηση Tουρκίας-Ισραήλ ξεκίνησε – Στάζει μίσος ο Ερντογάν: «Θα τιμωρήσω τον δολοφόνο Νετανιάχου & τον γιο του»

Κοινοποίηση:
erdogan4

Ξεφεύγει η κατάσταση ανάμεσα σε Τουρκία και Ιδραήλ, καθώς ο Ρ. Τ. Ερντογάν στάζει μίσος για τον Νετανιάχου και τον γιο του.

Το «δεξί» του χέρι, ο σύμβουλος Yigit Bulut, ανέφερε πως ο Ερντογάν έγραψε ένα «ιστορικό μανιφέστο ελευθερίας για τον ισλαμικό κόσμο» κατά των ιμπεριαλιστικών εχθρών της Τουρκίας, του Ισλάμ ενώ «συνέστησε» στον Νετανιάχου να ακούσει τι λέει ο πρόεδρος της Τουρκίας διότι σύντομα θα μάθει και αυτός και ο γιος του τι σημαίνει τιμωρία.

«Υπάρχουν και άλλα μέσα ώστε να πειθαρχήσει ο Νετανιάχου και ο γιος του» είπε χαρακτηριστικά.

«Μην τολμήσει να ξαναπεί την «Ινστανμπούλ» Κωνσταντινούπολη» πρόσθεσε.

Οι φράσεις του Ερντογάν ήταν οι εξής :

-Η άνοδος της Τουρκίας φυσικά θα ενοχλεί τους σταυροφόρους του σήμερα, αλλά όσο κι αν ενοχλούνται, εμείς ποτέ δεν θα κάνουμε βήμα πίσω, δεν θα εγκαταλείψουμε.

-Και να μην θέλετε εσείς, εμείς θα υπερασπίσουμε τα δίκια της Ιερουσαλήμ, θα υπερασπίσουμε τον νόμο στην Γάζα, θα συνεχίσουμε να είμαστε η κραυγή των παιδιών της Υεμένης, των άπορων της Συρίας και των πεινασμένων της Αφρικής.

-Τι λέει εκείνος ο άθλιος στη Νέα Ζηλανδία; Αυτός ο άτιμος που σκότωσε 49 αδερφούς μας λέει:

«Στην ασιατική πλευρά μπορείτε να μείνετε, αλλά στην ευρωπαϊκή πλευρά δεν θα περάσετε». Ποιος είσαι εσύ βρε; Άντε κάνε μια κίνηση κι έλα κατά εδώ. Έγραψες πάνω στο όπλο σου, αυτά όμως έμειναν στο παρελθόν, τώρα πια υπάρχει ένας άλλος κόσμος.

-Απευθύνομαι στα σκουπίδια των σταυροφόρων που μας επιτίθενται, στους δολοφόνους που μας στοχοποιούν και σε αυτούς που χαϊδεύουν την πλάτη εκείνων των δολοφόνων: Δεν θα μπορέσετε να πετύχετε.

– Εεεϊ Νετανιάχου τράβα το αυτί του γιού σου. Εδώ πλέον είναι Ισλάμπολ (σχ.μεταφρ.: Ο υιός Νετανιάχου δήλωσε πως η Ινστανμπούλ στην πραγματικότητα λέγεται Κωνσταντινούπολη)

-Δεν θέλουμε πάλι έναν πόλεμο χριστιανών-μουσουλμάνων, αλλά εάν έχετε τόσο μεράκι, θα γίνουν τα δέοντα, αυτό το λέμε ανοιχτά.

– Δολοφόνος ο Νετανιάχου και ο γιος του, θα τους διδάξω ένα μάθημα.

-Η Τουρκία και εγώ ήμασταν οι στόχοι της επίθεσης στη Νέα Ζηλανδία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: