Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις δραστών σε οπαδικό επεισόδιο

Κοινοποίηση:
unnamed

Ανακοίνωση σχετικά με τα δύο άτομα που συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων για επίθεση με πυροβόλο όπλο σε βάρος τριών ατόμων.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της 21ης Ιανουαρίου όταν οι συλληφθέντες φέρονται να άνοιξαν πυρ στη μέση του δρόμου και συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή περαστικών. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Κατά πληροφορίες του GRTimes.gr, τα άτομα εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί στη ΓΑΔΘ μετά την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ:
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο ημεδαπούς ηλικίας 25 και 28 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε περιστατικό κατά το οποίο έβαλαν με πυροβόλο όπλο σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 21-01-2021 (σχετικό Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Σε βάρος των προαναφερόμενων είχε σχηματισθεί σχετική δικογραφία από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, δυνάμει της οποίας εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, οπότε και συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα (31-01-2021).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: