Η ανάσταση του Ουκρανού! Έγινε το θαύμα της… προπαγάνδας! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
video

Η προπαγάνδα που γίνεται από τα Μέσα Ενημέρωσης όλου του κόσμου κατά των Ρώσων και υπέρ των Ουκρανών αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, πως την ώρα που ο ρεπόρτερ είναι σε ζωντανή σύνδεση, ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ένας από τους 59 νεκρούς που υποτίθεται πως κείτονταν στο δάπεδο.

https://twitter.com/hellas_2016/status/1502912837517299712?s=20&t=rYE_q2T2NvT_aX6-ur9peQ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Kαι δεν ήρθε ακόμη και το Πάσχα να αναστηθούν και οι υπόλοιποι. ΧΑΧΑΧΑ….Υπομονή. Από εδώ και εμπρός αν θέλει ο θεός θα τα δούμε όλα. Πάντως επειδη ζω στο κτήμα μου πλέον και διαβάζω εφημερίδες της πόλεώς μου πολλοί σε ηλικίες 40-60. πεθαίνουν σαν τα κουνέλια. Και επειδή το ψάχνω οι περισσότεροι είναι εμβολιασμένοι με την τρίτη δόση. Αυτή η τρίτη δόση τελικά που την λένε αναμνηστική, σε κάνει ανάμνηση και μάλιστα πολύ γρήγορα. Οι ηλικίες άνω των 75 δεν έχουν ιδιαίτερη ανάγκη. Ηλικίες 40-60 άντε γειά. ……….

  2. Αυτο το βίντεο ειναι απο διαμαρτυρια για το περιβάλλον και παριστανουν τους νεκρους και το εκμεταλλεύονται τα τρολ του Πουτιν

  3. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 θα γελάω μέχρι αύριο με αυτό!

  4. Σε χώρα που κυβερνάει ο αρχικαραγκιοζης ζελενσκυ τι άλλο περιμένατε; Ούτε για κομπάρσοι δεν κάνουν.

  5. 😂😂😂😂😊😊😊😄😄 δεν είμαστε για γέλια αλλά γελάω ρε παιδιά,,,,, κάποιος δεν υπάρχει εκεί να τους δίνει μια με το ρόπαλο πριν κάνουν τα γυρίσματα οι κάφροι,,,, 🤑🤑

  6. Μια δουλειά σε βάλανε να κάνεις ρε φίλε,τί δεν κατάλαβες?

  7. Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΗΤΑΝ “ΓΑΤΑΚΙ”…
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ!
    Ο εξοχότατος που απαξίωσε την αμυντική θωράκιση των νησιών μας τονίζοντας πως είναι Ρωσική και παλαιωμένη, μαζί με τους σφουγγοκωλάριους (επάγγελμα της Αναγεννήσεως) νομίζουν πως οι υπήκοοι εξακολουθούν να τρώνε το σανό που τους ταΐζουν με την Ουκρανία όπως και παλαιότερα με τον covid-19
    Δεν ξέρω αν αυτό το βίντεο που ζωντανεύει ο νεκρός το έκανε ο Ουκρανός προπαγανδιστή Evgeniy Maloletka ο οποίος ήταν ο πρώτος που δημοσίευσε τις φωτογραφίες με τις ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΚΟΜΠΑΡΣΕΣ από τον βομβαρδισμό του μαιευτηρίου.
    Για αυτό, “Υπήκοοι”: «Μην διαβάζετε τις φυλλάδες τους και κλείστε τα βρώμικα μπουκωμένα κανάλια που στις αηδιαστικές εκπομπές τους φιλοξενούν όμοια παραμυθένια δακρύβρεχτα αυτά ρεπορτάζ….
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

Comments are closed.