Η ανάρτηση του Μητσοτάκη για την επιστολή της Ούρσουλας Φον Ντε Λάιεν προς τους Ευρωπαίους ηγέτες

Κοινοποίηση:
κουλης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στα αγγλικά για την επιστολή της Πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλας Φον Ντε Λάιεν προς τους Ευρωπαίους ηγέτες.

“Η πρόταση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλας Φον Ντε Λάιεν να εξεταστεί ένα ανώτατο όριο τιμών στο TTF (σ.σ. το σύνολο του φυσικού αερίου που διακινείται στην ΕΕ) ως έκτακτο μέτρο για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση”, έγραψε ο πρωθυπουργός.

Προσθέτει δε, ότι “αναμένουμε τις συζητήσεις στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, για να σχεδιάσουμε ένα ανώτατο όριο τιμών, που να διασφαλίζει την προσφορά, να διατηρεί τις τιμές σε λογικά επίπεδα και να διασφαλίζει την εσωτερική αγορά. Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε δραστικά τους πολίτες μας ενάντια στην εργαλειοποίηση της ενέργειας από τη Ρωσία”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ηλίθιε προθυπουργε μας έμπλεξες σε μια διαμάχη που δεν είχαμε σχέση μόνο και μόνο για να εξυπηρέτησης τα συμφέροντα τον αφεντικών σου. Από την ημέρα που πηρες την εξουσία μας εχεις καταστρέψει, ανεργεια, φτωχιά, θανατικό έχουν έρθει στην Ελλάδα και εσυ συνεχίζεις να είσαι τουρίστας. Πάρε δρόμο για να σωθουμε

  2. Κούλα άσπρισες, σούπεσε και η λήψω, άντε καλά σαράντα

Comments are closed.