Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Αγία Σοφία και η απάντηση που δέχτηκε από τον Μπουράκ Χακί

Κοινοποίηση:
1

Η Μιμή Ντενίση είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε αυτά τα θέματα. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις εξελίξεις με την Αγία Σοφία:


«Ετούτος ο Ναός δεν είναι έργο ανθρώπων. Είναι έργο Θεού. Με την δική Του καθοδήγηση έγινε. Γι αυτό κανείς δεν θα μπορέσει να τον καταστρέψει Ποτέ. Κι αν Κάποτε πέσει η Πόλη σε χέρια των κατακτητών, η Αγία Σοφία θα τους θυμίζει πως ο Θεός διάλεξε αυτή τη Πόλη κι αυτόν το Λαό για να χτιστεί ο μεγαλύτερος Οίκος της Λατρείας του. Κι αν Κάποτε οι Βάρβαροι σβήσουν όλα τα καντηλέρια της, θα μείνει ο Ήλιος να φωτίζει τα αναρίθμητα παράθυρα της για να βλέπουν οι ναυτικοί από τον Βόσπορο και οι περαστικοί από την Πόλη, και να μην χάνουν τη Πίστη τους στην Ελλάδα και στην Ορθοδοξία!» Από το έργο μου, “Θεοδώρα, η Αγία των Φτωχών”. 1995», έγραψε στη σχετική ανάρτησή της η καταξιωμένη ηθοποιός.

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η Μιμη ειναι ενα διαμαντι που ειχε τρελανει ολη την high society της Αθηνας απο την δεκαετια 1970/80,και αποτελουσε κρυφο ποθο των Αρχηγων(και εκδοτων) τοτε,και οποτε εμπαινε στις θρυλικες 9 Μουσες του Κωστα Ζουγανελη στην Ακαδημιας επεφταν οι ασφαλειες…και κλωτσες κατω απο τα τραπεζια απο κυριες στους κυριους που τους τρεχανε τα σαλια..Υπουργο πολιτισμου επρεπε να την ειχαν κανει…

  2. Μπράβο της, έτσι ακριβώς είναι, ο Ηλιος δεν σβήνει όσες σκιές και να ρίξουν πάνω του

  3. Αυτή λένε είναι άρρωστη με τις μηνύσεις,… Έχει κάνει παντού μήνυση! Την φοβάται και ο σκύλος της στο σπίτι μην του κάνει μήνυση! Βίτσιο το έχει! Αλλα αφού έχει τσαμπουκά στον Τούρκο την πάω με χίλια! Μπράβο της!

Comments are closed.