Η άγνωστη ερωτική σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη που δεν ήξερε κανείς! Αυτός ήταν ο άνδρας – Τον “έκλεψε” από τη μεγαλύτερη αντίπαλο της!

Κοινοποίηση:
bougiouklaki

Αυτός είναι ο άντρας που η Αλίκη Βουγιουκλάκη διατηρούσε άγνωστη σχέση αρκετά χρόνια πριν πεθάνει. Η ηθοποιός τον “έκλεψε” από την μεγαλύτερη αντίπαλο της.

Την εποχή εκείνη λίγες ήταν οι γυναίκες ηθοποιοί που είχαν καταφέρει να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε όλες σχεδόν τις ταινίες.

Μια εκ των πολλών “αντιπάλων” που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η Μάρω Κοντού. Μάλιστα, όχι μόνο στον χώρο της υποκριτική σκηνής, αλλά και στη ζωή.

Φήμες ήθελαν να διατηρεί μια παράνομη σχέση με τον σύζυγο της, τον διευθυντή φωτογραφίας του Φίνου, Αριστείδη Καρύδη – Φουκς.

Πολλά χρόνια μετά τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη η Μάρων Κοντού είχε «σπάσει» την σιωπή της και είχε αποκαλύψει την αλήθεια, ωστόσο σημείωσε πως ο γάμος τους είχε “πεθάνει”: «Στα 7 χρόνια ο άντρας μου άρχισε να ξενοβλέπει, εγώ το μυρίστηκα και δεν μου άρεσε. Το κερατάκι μου το έχω φάει. Και νομίζω ότι είναι δεδομένο. Όταν ξέρεις πολύ καλά τον άλλον πιάνεις κάτι λεπτομέρειες περίεργες. Το άλλο πρόσωπο ήταν πολύ διάσημο αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία. Πρώτα είχαμε χαθεί και μετά έγινε αυτή η συνάντηση της Αλίκης με τον άντρα μου που ήταν μόνοι τους επί 40 μέρες και γύριζαν μια ταινία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: