Η Χριστίνα Λαμπίρη αποκαλύπτει γιατί έφυγε από την τηλεόραση

Κοινοποίηση:
lampiri

H Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για την πολυετή καριέρα της και την κόρη της που λατρεύει.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να φύγει από την τηλεόραση, για το ποιο ήταν το σημείο εκείνο που είπε πως «δεν πάει άλλο» και για τα λάθη της.

Απάντησε στην ερώτηση, εάν υπάρχουν άνθρωποι που την προδώσαν και έκανε τον απολογισμό της, ενώ αποκάλυψε και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που έχει ζήσει λόγω πυρκαγιάς.

Τέλος, μίλησε για την κόρη της την Μαρίσα που είναι το «παράσημο» της, για τον εγγόνο της για τον οποίο λιώνει και για τον σύζυγό της με τον οποίο είναι «παραφορά ερωτευμένη».

Αναφορικά με το παρελθόν της δήλωσε: «Ήμουν ερωτική μετανάστρια στο Λονδίνο, είχαμε προγραμματίσει το γάμο μας αλλά προέκυψε η εγκυμοσύνη» και περιγράφει «ήμουν μονή μου σε μια αισχρή οικονομική κατάσταση».

«Όταν γεννήθηκε η Μαρίσα είχα την απολυτή στήριξη της οικογένειας μου. Με τη Μαρίσα μεγαλώσαμε παρέα σαν αδερφές».

«Η Μαρίσα είναι η απολυτή ευλογία», εξομολογείται για τη κόρη της.

Σχετικά με το εγγόνι της η Χριστίνα Λαμπίρη τόνισε ότι το εγγόνι της είναι πέντε φορές παιδί της.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει και  για τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο.

«Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφτιάξω τη ζωή μου ποτέ. Τον σύζυγό μου τον ερωτεύτηκα παραφορά».

Και περιγράφει για την σχέση τους ότι «είναι τόσο βαθιά η σχέση που δεν μπορώ να φανταστώ διαφορετικά».

Σχετικά με την  πυρκαγιά που βίωσε στα παιδικά της χρόνια ανέφερε ότι μαζί με την επιχείρηση που κάηκε χάθηκε κι όλη η ζωή της οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο της τηλεόρασης και σημείωσε ότι «αν έλειπε κάποιος από την τηλεόραση θα ήταν».

«Αυτή τη δουλειά δεν την έκανα ως περαστική, στην πραγματικότητα εγκατέλειψα τη δουλειά μου και μου έχει στοιχήσει, δεν είναι η παρουσίαση η δουλεία μου» υπογράμμισε.

«Η δουλειά με έπνιξε και άρχισε να μου κάνει κακό. Είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου και είχα γίνει δύστροπος και κακός χαρακτήρας, δεν ήμουν εγώ».

«Εννοείται ότι ένιωσα προδομένη, αλλά είναι μέρος της δουλειάς» και σημειώνει «ναι μεν ήμουν αφοσιωμένη στη δουλειά μου, αλλά όταν έφευγα είχα προσωπική ζωή και ένα παιδί να με περιμένει».

Και καταλήγει παραδεχόμενη ότι «έχω κάνει λάθη στη ζωή μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: