Η ΤΖΕΝΗ και οι ΑΛΛΕΣ: Οι 5 «καυτές» Ελληνίδες γυναικάρες που θα θέλαμε να είναι φίλες της μαμάς μας! Παραδέξου ότι και εσύ τις ερωτεύτηκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tzeni-mpotsi-500-710x401

Θα μπορούσες να τις αποκαλέσεις τις απόλυτες γυναικάρες της περασμένης δεκαετίας. Ή και της τωρινής. Μιας και παραμένουν ακόμα γυναίκες που φαίνεται σε κάθε τους κίνηση και βλέμμα ότι ξέρουν να σαγηνεύουν τα πλήθη.

 Όμως δεν είναι αυτό το χαρακτηριστικό που γέννησαν στους περισσότερους πιτσιρικάδες που τις έβλεπαν στην τηλεόραση.

Αυτό που σκέφτηκαν όλοι είναι ότι θα ήθελαν αυτές οι διάσημες Ελληνίδες να είναι οι φίλες της μαμάς τους. Καταλαβαίνετε που πάει το σενάριο. Ίσως να έχουμε δει πάρα πολύ «Αληθινές Ιστορίες» στον Alpha και να έχουμε επηρεαστεί.

Αλλά κάπου στη φαντασία όλων έχει παίξει αυτό το σενάριο.

Ασπασία Τζιτζικάκη

Από τη μία ο ρόλος της στο «Και Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή». Από την άλλη το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα». Στην πρώτη περίπτωση υποδύθηκε κάτι που γεννούσε άγρια ένστικτα. Στο δεύτερο όχι τόσο. Ο ρόλος της ήταν κάπως πιο «οικογενειακός».

Κι όμως εκεί είναι που η Ασπασία Τζιτζικάκη προκάλεσε αναταράξεις στο μυαλό. Έχοντας το ρόλο της νέας γυναίκας του μπαμπά, η Ασπασία δεν κατέβαλλε καμία προσπάθεια να υποτάξει την εφηβική μας σκέψη. Με τέτοιες καμπύλες δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.

Μαρία Τζομπανάκη

Μια γυναίκα που ακόμα και σήμερα, στα 61 της χρόνια, βγάζει μια τέτοια γοητεία, έχει ένα τόσο όμορφο πρόσωπο, που αναρωτιέσαι αν έχει κάνει κάποια συμφωνία με καμία ανώτερη δύναμη. Η Μαρία Τζομπανάκη ήταν και είναι ψιλοευλογημένη γιατί κάθε χρόνος που περνούσε την έκανε ακόμα καλύτερη. Δεν μεγάλωνε, ωρίμαζε. Και της πήγαινε – πάει πολύ.

Φυσικά όλοι της άνοιξαν τις πύλες της φαντασίας τους στο «Και Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή». Ήταν όμως η σειρά «Ο Ιούδας Φιλούσε Υπέροχα» που την κλείδωσε μια για πάντα εκεί. Στη συνέχεια ήρθαν και κάτι τόπλες φωτογραφίες της από σκηνές και έδεσε το γλυκό. Όπως στο «Γuμνό Κορίτσι» στην ΕΡΤ.

Τζένη Μπότση

Τα λόγια περιττεύουν. Δε νομίζουμε ότι υπάρχει οποιαδήποτε λίστα που να μην πληροί τα κριτήρια για να μπει η Τζένη Μπότση.

Στο μυαλό μας θα είναι πάντα αυτή η «ελεύθερο πνεύμα» τύπισσα που δεν μπαίνει στα καλούπια των σοβαρών σχέσεων, ταξιδεύει στον κόσμο και έρχεται που και που να δει τη μάνα μας και να της πει τις περιπέτειές της. Κάπου εκεί βλέπει κι εμάς που έχουμε πια μεγαλώσει και μας μιλάει για τον έρωτα. Κι εμείς την ερωτευόμαστε.

Το ψεύδισμα της είναι ένα επιπλέον κυριαρχικό πλεονέκτημα της επάνω μας. Κι αν όλοι τη γνωρίσαμε καλά στο «Σημάδι του Έρωτα», είναι σκηνές όπως αυτές παρακάτω που την έβαλαν στην κατηγορία «φίλη μαμάς».

Ταμίλα Κουλίεβα

Έχει συνδεθεί με πιο επικίνδυνες συνθήκες στο μυαλό μας. Βγάζει αυτό το ριψοκίνδυνο, αυτό που πρέπει να παίξεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα για να την κατακτήσεις. Σίγουρα φταίει ότι έχει περάσει από σχολή Κοκκινόπουλου.

Το ιδιαίτερο με την Ταμίλα Κουλίεβα είναι πως μετά από τόσα χρόνια οι επιδράσεις της μέσα μας δεν μειώθηκαν καθόλου. Όταν έβαψε και το μαλλί της σε αυτή την απόχρωση καφέ-κόκκινου μας κόλλησε στον τοίχο.

Κατερίνα Διδασκάλου

Πουλέν της πλειοψηφίας των ανδρών. Η Κατερίνα έχει υποδυθεί κιόλας στους «Αληθινούς Έρωτες» τη φίλη της μάνας, οπότε δεν χρειάζεται φαντασία για να την δούμε έτσι. Μιλάμε για μια απίστευτα γοητευτική γυναίκα. Σήμα κατατεθέν της η κίνηση με το μαλλί περασμένο στη μία μεριά που αφήνει ακάλυπτο το λαιμό. Τη συνέχεια την αφήνουμε πάνω σου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: