Η Σκιάθος… πάει Λονδίνο! Καμπάνια για το νησί στο μετρό της πόλης

Κοινοποίηση:
skiathos (1)

Η Σκιάθος, το πιο φημισμένο νησί των Σποράδων είναι ένας από τους διασημότερους ελληνικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Είναι από τα νησιά που θεωρούνται αιχμή του δόρατος για τον ελληνικό τουρισμό, ενώ από παλιά αποτελούσε τοπ προορισμό για τους Βρετανούς, που μέχρι και σήμερα καλύπτουν σε ποσοστό 45% με 48% το σύνολο των επισκεπτών.

Οι ξενοδόχοι του νησιού έκαναν ένα βήμα παραπάνω για να προσελκύσουν τουρίστες το φετινό καλοκαίρι με ένα μεγάλο περίπτερο στην Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου, αλλά και τη συμφωνία με την αεροπορική εταιρία JET2 που θα φέρνει τους Βρετανούς με καθημερινές απευθείας πτήσεις από τα αεροδρόμια του Λονδίνου, του Μάντσεστερ, του Μπέρμιγχαμ, του Νιούκαστλ, του Μπρίστολ και του Μπράιτον.

Ο Δήμος Σκιάθου όμως, έκανε μια σημαντική συμφωνία στις αρχές της χρονιάς, με την Paramount Pictures, η οποία ανέλαβε να διαφημίσει το νησί στο Μετρό του Λονδίνου.

H προβολή της Σκιάθου θα γίνει σε όλους τους συρμούς και σε όλες τις γραμμές του Λονδρέζικου Μετρό από τις 10 μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέκος Ευσταθίου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα ζήσουμε μια εξαιρετική χρονιά, έπειτα από το περυσινό σοκ και τις μεγάλες ζημιές στις επιχειρήσεις μας που συνεργαζόμασταν με την Thomas Cook. Ο βρετανικός κολοσσός έφερνε στη Σκιάθο 65.000 – 70.000 τουρίστες, οι οποίοι αντιπροσώπευαν το 35% της τουριστικής κίνησης του αεροδρομίου. Είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να καλύψουμε το κενό.

Ο Αλέκος Ευσταθίου τόνισε επιπλέον ότι οι προοπτικές για φέτος είναι πολύ καλές, αλλά όλα αυτά θα επιτευχθούν έπειτα από μεγάλες και συντονισμένες προσπάθειες των ανθρώπων που πραγματικά αγαπούν το νησί και είναι σωστοί επιχειρηματίες. Οφείλουμε να προσαρμοσθούμε στο σήμερα, να προετοιμασθούμε για το αύριο και να βελτιώσουμε κατά πολύ το προσφερόμενο προϊόν μας και τις υπηρεσίες μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: