Η Σία Κοσιώνη όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Το σώμα της χωρίς ρετούς

Κοινοποίηση:
sia_kosiwni

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Σία Κοσιώνη με την οικογένεια της. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, κάνει τις βουτιές της με λευκό μπικίνι και η φωτογραφία της μέσα στο νερό, χωρίς ίχνος ρετούς είναι εντυπωσιακή.

Κάνοντας διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν σταματάει να περνάει χρόνο με το σύζυγό της και το γιο τους, τον οποίο λατρεύει και είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορεί να μην είναι καθημερινή χρήστης, ωστόσο όταν κάνει κάποια ανάρτηση τα likes είναι χιλιάδες με τα σχόλια να πέφτουν σαν την βροχή.

Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο εντυπωσιακή και καλλιτεχνική φωτογραφία της. Συγκεκριμένα, την απαθανάτισαν να κάνει βουτιά μέσα στην πισίνα.

«Στα βαθιά ή στα ρηχά. Στα κρύα ή στα ζεστά. Με ανάσες ή χωρίς. Με πολύ ή με λιγότερο θάρρος. Βουτιά. Πάντα βουτιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στα βαθιά ή στα ρηχά. Στα κρύα ή στα ζεστά. Με ανάσες ή χωρίς. Με πολύ ή με λιγότερο θάρρος. Βουτιά. Παντα βουτιά. : @thelittledroner #dive #alwaysdive #nodoubt #nofear #summer #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: