Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ! Η Κίνα παραδέχτηκε ότι ο νέος ιός μεταδίδεται από…

Κοινοποίηση:
kina-ios

Οταν γνωριζεις σχεδιασμους αιωνων που καποιοι ιδρωνουν να πεισουν το κοπαδι οτι ειναι ολα συνωμοσια και μαθαινεις μολις οτι η Κινα παραδεχθηκε οτι ο θανατηφορος ιος μεταδιδεται απο ανθρωπο σε ανθρωπο …πρεπει οχι μονο να θυμωσεις αλλα να τα καψεις ολα…!

Καποιος μπορει να πει ελα μωρε ολα ειναι ψεματα, η οτι θα καταφερουν να το περιορισουν ..η οτι κατι θα γινει και θα το “σωσουν” το θεμα … και πολυ καλα θα κανει να ειναι αισιοδοξος ο Καποιος …!

Αν δεν ειναι ψεμματα , αν δεν το “σωσουν” και εμεις οι γραφικοι εχουμε τελικα δικιο…και για μια ακομα φορα εχουμε δει το “Μελλον” … τοτε σε λιγο καιρο θα μιλαμε για την πανδημια του 2020 ..οπου εκει θα εχουμε δεκαδες χιλιαδες αν οχι εκατομμυρια νεκρους ..!

Δεν ειναι λιγο σπαστικο το λιγοτερο να υπαρχουν κειμενα που λενε και προειδοποιουν οτι η νεα ταξη πραγματων πριν περασει στο τελικο σταδιο της θα προσπαθησει να δημιουργησει μια πανδημια ..και τωρα να ακους οτι αυτη μολις ξεκιναει; ..

Θα αντιδρασουμε αφου πεθανουν μερικα εκατομμυρια …;.. Θα αντιδρασουμε ποτε; …
Η ολα ειναι απλα μια συμπτωση κακη; ..και καλο ειναι να παραμεινουμε πιστοι και νομιμοι πολιτες ;…

Προσωπικα εχω θυμωσει οσο δεν παει με αυτη την ειδηση , παρατηρωντας κιολας οτι η ειδηση αυτη περναει στα ψιλα ….μου την καρφωνει πιο πολυ … αηδειαζω με τα μμε και τους λιμοκοντορους πιο πολυ … ποσα ζωγραφιστα χαρτακια χρειαστηκαν για να κανουν τοσο ηλίθιο αυτον τον κοινωνικο ιστο ..;

Δεν παει παρακατω η προδοσια κατα της ανθρωποτητας ..!

Πηγή: katogika.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: