Η.Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη για την στιγμή που προσπάθησε να σώσει γυναίκα από πνιγμό

Κοινοποίηση:
iliana

Σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε μία ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή που έζησε στην ζωή της και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

Η παρουσιάστρια του Alpha περιέγραψε την στιγμή που βρέθηκε μπροστά σε μια γυναίκα που πνιγόταν από κόκκαλο μέσα σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη ενώ τόνισε ότι προσπάθησαν να την αποτρέψουν από το να βοηθήσει. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όλα συνέβησαν σε μια ταβέρνα στη Νέα Υόρκη, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, μέρα που παραδοσιακά οι Έλληνες τρώνε ψάρι.

Η ταβέρνα είχε πολύ κόσμο και ξαφνικά μια κοπέλα που καθόταν στο πίσω τραπέζι άρχισε να πνίγεται ενώ η φίλη της γελούσε καθώς δεν είχε καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Σε κάποια στιγμή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γύρισε και κοίταξε την κοπέλα και είχε «ασπρίσει». Εκείνη την στιγμή η παρουσιάστρια φώναξε τον σερβιτόρο με σκοπό να βοηθήσει την γυναίκα που πνιγόταν, εκείνος όμως την ενημέρωσε ότι δεν γινόταν να τη βοηθήσει κανείς παρά μόνο να περιμένουν να έρθει το ασθενοφόρο.

Όπως εξήγησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο σερβιτόρος της είπε ότι απαγορεύεται να ακουμπήσεις έναν άνθρωπο ο οποίος εκείνη την ώρα αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρόβλημα γιατί σε περίπτωση που ο παθών ή η παθούσα χάσει τη ζωή του/της, η οικογένεια μπορεί να σε θεωρήσει υπεύθυνο για κάποιο λάθος χειρισμό σε μία τόσο επείγουσα κατάσταση.

Η παρουσιάστρια όμως είχε τρομάξει τόσο από τη γυναίκα που πνιγόταν από το κόκκαλο και σηκώθηκε να τη βοηθήσει. Επειδή όμως είναι πολύ αδύνατη δεν κατάφερε να τη βοηθήσει και να της κάνει τη Λαβή Χάιμλιχ.

Άμεσα σηκώθηκε η φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και βοήθησε την κοπέλα η οποία και κατάφερε να βγάλει το κόκκαλο από το λαιμό της και να την σώσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: