“Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ”. Ρ.ΞΥΔΑ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΗΡΕ “ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΣΑΝΤΕΣ” – “ΕΙΧΕ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 3.000 ΕΥΡΩ”

Κοινοποίηση:
273397096_2084273321751062_2572609080699492484_n

Η δημοσιογράφος Ρομίνα Ξύδα με ανάρτησή της στο Facebook στηλιτεύει την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είχε μοιράσει σε όλους 3.000 ευρώ. 

Η δημοσιογράφος που το 2007 εργαζόταν στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ανέβασε στο λογαριασμό της φωτογραφία που κρατάει στα χέρια της τα 3.000 ευρώ που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους γράφοντας:

«Όχι καλέ δεν μοίραζαν τζάμπα χρήμα στις φωτιές της Ηλείας … Μέχρι εγώ το είχα πάρει που πάτησα το πόδι μου για πρώτη φορά εκεί (Τότε που κάναμε πραγματικό ρεπορτάζ και όχι κάτι άλλο…)».

 

 

Η δημοσιογράφος έγραψε, μάλιστα, το σχετικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα της στις 2 Σεπτεμβρίου 2007 με τίτλο «Και το ΘΕΜΑ πήρε τα 3 χιλιάρικα» και υπότιτλο «Χωρίς να είμαστε πληγέντες».

Και συνεχίζει στην ανάρτησή της: «Τα χρήματα φυσικά τα επιστρέψαμε. Η ξεφτίλα τους όμως έμεινε στην ιστορία».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Το ταμείο που μαζεύτηκαν τα χρήματα για τους πυρόπληκτους αγνοείται. Φαντάζομαι ο έντιμος κ Μολυβιατης δεν ήξερε τίποτα, μάλλον ποντίκια αρουραίοι και δίποδα τρωκτικά τα έφαγαν. Εκτός και αν τα χάρισαν στο Δ.Ν.Τ του Γιωργάκη. Πως όμως, ποσό νόμιμη θα ήταν μια τέτοια πράξη.

  2. Υπαρχει χρημα για ολους. Με την σειρα παρακαλω

  3. Είναι καιρός να ανοίξει όλη η περίοδος 2004-2009 πριν εκλεγεί τον Οκτώβριο ο ΓΑΠ και φυσικά η περίοδος από το 1995 – 2004 τον Απρίλιο λίγο πριν το σχέδιο Ανάν όταν έχασε τις εκλογές ο Σημίτης. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το πως οδηγηθήκαμε στην τεράστια καταστροφή του 2010 – 2022, τι ακριβώς έγινε. Γιατί έπεσε το Σινούκ, τι έγινε με τις υποκλοπές, τι συνέβη στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 τελικά και άλλα πολλά. Η οικονομική καταστροφή και με ότι άλλες καταστροφές έφερε στους περισσότερους ήταν για γεωπολιτικούς λόγους ή όχι. Τώρα για παράδειγμα η Αργεντινή επαναδιαπραγματεύεται με το ΔΝΤ.

  4. Συγχαρητήρια στην κυρία Ξυδά. Τότε όμως υπήρχε και ένας Θέμος.

    1. Πάντως ο νομός Ηλίας ΠΑΣΟΚ έβγαλε το 2007.

  5. Ενδιαφέρον το background της φωτογραφίας,για το ποιοί λυμαίνονται τους φόρους των Ελλήνων!!

  6. Ο Eastmed στο βωμο του οποιου γινανε ολα αυτα τα ανθρωπινα και περιβαλοντολογικα εγκληματα για τζαμπα απαλοτριωσεις ! Θαυμαζω τους ενσαρκωτες της μεταπολιτευσης μη πω καμμια βαρια κουβεντα! Μητσοτακη εκαψες Ευβοια, Αττικη και Μανη και συνεβαλες στην…..πρασινη αναπτυξη! Ρε σεις επαισχυντοι τσιπα δεν εχετε μεσα σας?.
    Ενας νεοδημοκρατης φιλτατε πρωθυπουργε!

  7. Θυμηθείτε τον αρχοντόγυφτο από την Αμαλιάδα, αυτόν με το άσπρο ψάθινο καπέλο, στυλ Μαρτσέλο Μαστρογιάννη. Βγαίνοντας με το τριχίλιαρο, ερωτήθηκε από που κατάγεται, ειλικρινής ο άνθρωπος απάντησε: από την Αμαλιάδα. Δεύτερη ερώτηση: σαν κάηκαν ελιές κύριε ή σπίτι, γιατί όπως γνωρίζουμε η Αμαλιάδα δεν είχε ζημιές. Και η αμίμητη απάντηση του αρχοντόγυφτου: Στεναχωρήθηκα για τα δάση που καήκανε και έτσι δικαιούμαι το τριχίλιαρο που μοιράζει η κυβέρνηση.

    1. Υπάρχει βίντεο (δεν έχει ανέβει στο διαδίκτυο) από κανάλι (μάλλον το ΜΕΓΚΑ) το 2008 πολιτικού παράγοντα στην Εύβοια που αναφέρει πως οι ανεμογεννήτριες πειράζουν τα ζώα.

  8. Βρε βρε και στο εξώφυλλο η βίλα του ΜΟΥΛΟΥ του Ρουσσοπούλου…

Comments are closed.