Η Νικολούλη παρεμβαίνει για τα Γλυκά Νερά – «Θέλω να μείνω σε μια λεπτομέρεια» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΝΙΚΟΛΟΟΘ

“Μην ξεχνάμε ότι πάντα η κακιά ώρα προκαλεί και ένα σοκ! Αυτό εδώ που παρουσίασε, η εικόνα δηλαδή που έδωσε της ψεύτικης επίθεσης, ήθελε μελέτη και σχεδιασμό για να μην πέσει σε αντιφάσεις και να μην υπάρξουν κενά” τονίζει η Αγγελική Νικολούλη.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τη Μαρία Νικόλτσιου παρενέβη η Αγγελική Νικολούλη το απόγευμα της Δευτέρας. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» θέλησε να αναφερθεί στην πολύκροτη υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά έπειτα από όσα η ίδια έφερε στο φως μέσα από την εκπομπή της το βράδυ της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν νομίζω ότι στην κακιά ώρα, που επικαλείται ο 32χρονος πιλότος, μπορεί να σχεδιάσει μια ληστεία με τόσες λεπτομέρειες και στη σύντομη ώρα που είχε στη διάθεση του μέχρι να φτάσουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Μην ξεχνάμε ότι πάντα η κακιά ώρα προκαλεί και ένα σοκ! Αυτό εδώ που παρουσίασε, η εικόνα δηλαδή που έδωσε της ψεύτικης επίθεσης, ήθελε μελέτη και σχεδιασμό για να μην πέσει σε αντιφάσεις και να μην υπάρξουν κενά. Να μπορέσει να πείσει τις Αρχές, κάτι που το κατάφερε. Μην ξεχνάμε ότι περιέγραψε από που μπήκαν οι ληστές και πως».

«Εγώ όμως θέλω να μείνω και σε μια άλλη λεπτομέρεια. Μια λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την περιγραφή που έδωσε για τον αρχηγό που υποτίθεται πως μπήκε στο σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του. Στρογγυλό πρόσωπο, κοντός λαιμός και μίλησε σε μια γλώσσα που δεν ήξερε. Άρα αλλοδαπός. Αυτή η εικόνα να μην ξεχνάμε ότι ταίριαζε στον αρχηγό που είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του στα Μέγαρα τρία χρόνια πριν. Και εδώ υπάρχει λεπτομέρεια. Οι δύο άντρες δεν είχαν επαφή τότε. Δεν μιλούσαν, δεν βρίσκονταν συχνά. Και δεν νομίζω ότι εκείνη την κακιά την ώρα ανέσυρε την υπόθεση από κάποιο αρχείο για να αντιγράψει με λεπτομέρεια το τι είχε συμβεί τότε και ποια ήταν η περιγραφή του αρχηγού. Γιατί απλούστατα δεν είχε δοθεί στην δημοσιότητα καθώς υπήρχαν άλλα σοβαρά γεγονότα και δεν είχε κυκλοφορήσει η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του στα Μέγαρα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». «Νομίζω, λοιπόn, ότι την ήξερε από πριν, την είχε μελετήσει, γνώριζε ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ερευνητών γιατί ήταν ο ίδιος χώρος, αεροδρόμιο μεγάλο και οι ίδιοι στόχοι».

«Όσον αφορά στο τηλεφώνημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής και την τάραξε στον αέρα του ALPHA, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων πως «είναι πολύ σοβαρή πηγή και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτή τη μαρτυρία γιατί είναι ιδιαίτερα σοβαρή και χαίρομαι που η έρευνα θα συνεχιστεί στην τακτική ανάκριση γιατί πιστεύω ότι θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά σε αυτή την υπόθεση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. εγω πιστευω οτι κορακας κορακου ματι δεν βγαζει το ξαναλεω και το τονιζω η ιστορια απο τα λεγομενα εκπεδευτη δεν στεκει ισως ειναι ψευτικη η ληστεια εκει κατι αλλο συμβενει ναι η γυναικα του νοσιλευθηκε ,,αλλα ΚΑΤ ΟΧΙ 401 ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗς ΟΙΚΙΑς ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ,ΤΑ ΕΝΣΥΜΑ ,,,ΦΕΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΤΑΒΕΡΙ ,ΕΚΕΙ ,,,οταν μιλαμε για στρατο αστυνομια το ενα χερι νυπτει το αλλο εδω

  2. αστα ρε γιαγιά με τα μπότοξ που στην χώρα των ηλιθίων το παίζεις Πουαρώ

Comments are closed.