Η “Μ”  για τον Γρηγόρη Ψαριανό

Κοινοποίηση:
psarianos

Εξώδικη διαμαρτυρία (1)

Στις 14/06/2018, μας επεδόθη Εξώδικη Δήλωση – Διαμαρτυρία – Πρόσκληση για Αποκατάσταση από τον  Γρηγόρη Ψαριανό σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας μας στις 07/05/2018.

Μεταξύ άλλων μας καλεί να δημοσιεύσουμε:

«Απολογούμεθα και ζητούμε δημοσίως συγγνώμη από τον βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κ. Γρηγόρη Ψαριανό γιατί στο με αριθμό 984 και με ημερομηνία Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 φύλλο της εφημερίδας μας και άνωθεν του τίτλου «Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ & Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ» και παραπλεύρως τον υπερτίτλου «ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ, Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ», δημοσιεύσαμε παραποιημένη φωτογραφία του με την οποία εμφαίνεται να κάνει χρήση λευκής σκόνης από την μύτη, προσβάλλοντας με τον τρόπο αυτό την προσωπικότητά του. Η φωτογραφία αυτή, που αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ, προσέβαλε την προσωπικότητά του για τους εξής λόγους: α) δεν είναι γνήσια και δεν απηχεί την πραγματικότητα, β) επεμβαίνει στην σφαίρα τον απορρήτου και της ιδιωτικότητας του ως ατόμου και τον εμφανίζει ψευδώς στο ευρύ κοινό και τους ψηφοφόρους τον ως άτομο εξαρτημένο από ουσίες προσδίδοντάς τον ηθική απαξία και γ) σε συνδυασμό με τον άνω τίτλο του άρθρου, του εμφανίζει αναληθώς ως ποινικώς εμπλεκόμενο με «Το κύκλωμα τον Κολωνακίου», τη «Δίκη» της 11ης Μαΐου και τη «Μαφία της Κόκας», με τα οποία ο βουλευτής δεν έχει οιαδήποτε σχέση».

Εξώδικη διαμαρτυρία (2)

Στις 08/08/2018, μας επεδόθη Εξώδικη Δήλωση – Διαμαρτυρία – Πρόσκληση για Αποκατάσταση από τον  Γρηγόρη Ψαριανό σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας μας στις 21-22/07/2018.

Μεταξύ άλλων μας καλεί να δημοσιεύσουμε:

«Απολογούμεθα και ζητούμε δημοσίως συγγνώμη από τον βουλευτή τον ΠΟΤΑΜΙΟΥ κ. Γρηγόρη Ψαριανό γιατί στο με αριθμό 1.047 και με ημερομηνία Σάββατο 21 Ιουλίου και Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 φύλλο της εφημερίδας μας και υπό τον τίτλο «Τα πρεζόνια της Βουλής και της κοσμικής καλλιτεχνικής αφρόκρεμας», συμπεριλάβαμε και δημοσιεύσαμε το όνομά του, προσβάλλοντας με τον τρόπο αυτό την προσωπικότητά του. Η άνω δημοσίευση προσέβαλε την προσωπικότητά του επειδή αφ’ ενός δεν απηχεί την πραγματικότητα και αφ’ ετέρου επεμβαίνει στην σφαίρα του απορρήτου και της ιδιωτικότητας του ως ατόμου και τον εμφανίζει ψευδώς στο ευρύ κοινό και τους ψηφοφόρους τον ως άτομο εξαρτημένο από ουσίες χαρακτηρίζοντάς τον υβριστικά ως «πρεζόνι της Βουλής» και προσδίδοντάς του ηθική απαξία.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: