Η ΜΟΣΑΝΤ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ πάνω απ’ το ΑΙΓΑΙΟ. ΣΑΜΠΟΤΑΖ κ’ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΤΣΕΣΝΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. Επιχείρηση καρμπόν σαν την δολοφονία του Αλέξανδρου Ωνάση , με παραμορφωμένους μακαρίτες , Ισραηλινό αξιωματούχο και τη σύζυγό του

Κοινοποίηση:
exofillo15-9

teaser15-9

Tεύχος 2001, 6 χρόνια και 8 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της ΤEΤΑΡΤΗΣ  15-9- 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

opisthofyllo15-9

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο παλιός κόσμος μας καταρρέει μπροστά στα έντρομα μάτια μας καθημερινά κι εμείς απλά τον παρακολουθούμε
    να εξαφανίζεται. Ο Κούλης και οι υπόλοιποι Κουληδες της πολιτικής και της επιχειρηματικότητας, καθως και γνωστοί και μη εξαιρετέοι «ειδικοι» κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κάνουν διακοπές με τα λεφτά μας και γελάνε μεταξύ τους στα συνέδρια όταν συζητάνε με ποιο τρόπο θα τρομοκρατήσουν κι άλλο τα πρόβατα για να πάρουν τις μίζες τους από τους Εβραίους Κτηνιάτρους.

  2. Κρίμα το παλικάρακι. Κουράγιο στους γονείς και τα αδέλφια του. Πολύ στενοχωρήθηκα

  3. Ηθικον Διδαγμα

    Ποτε μην πατε μαρτυρες σε δικη,

    οταν οι δικαστες εχουν ετοιμη την αθωωση του κατηγορουμενου.

  4. Ελλάδα, μια χώρα πλέον μόνο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που FAMILIA ROSA καί η LA DRAGUETA την ζηλεύουν πλέον παράφορα.

  5. H Iώαννα Μάνδρου από τις κνίτισες που προσελήφθησαν στην κομμουνιστοφυλλάδα ΠΡΩΤΗ το 1986. Έκτοτε πλούτισε ώστε να ζη πλέον μαζί με τον μεγαλοδικηγόρο σύζυγο της στην πανάκριβη οδό Ρηγίλλης, κοντά στην άλλη πλούσια κνίτισα Όλγα Τρέμη.

  6. Δε μου λέτε;; Αυτός ο επικοινωνιολογος του Κούλη είναι που τον μετέτρεψε σε Αβερελ Ντάλτον; Τόσο μεγάλο μυαλό έχει;;; Ο Κούλης πλέον ότι και να κάνει το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να γελοιοποιείται.
    Είναι του κόσμου το περίγελο.
    Η φωτογραφία με τον Μαρινάκη στη κηδεία του ΜικΥ είναι καταπληκτική .
    Χωρίς κανένας να μιλάει απλά και μόνο από τη στάση του σώματος φαίνεται ποιος κυβερνάει.
    Όλοι κάθονται σαν κότες προσοχή
    Κι ο δολοφόνος αρμενιζει. Ο μόνος που θα στέκονταν πιο «αντρικεια» δίπλα του θα ήταν ο Γρηγόρης Δημητριάδης
    Άλλωστε με αυτόν τα έβαλε τον άλλον προφανώς τον αγνοεί.

Comments are closed.