«Η ΜΑΡΕΒΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ». ΞΕΡΝΑΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ —Ο επί 15 χρόνια εξ’ απορρήτων αστυνομικός φρουρός της οικογένειας Μητσοτάκη στέλνει τη φαμίλια «Κορλεόνε» στο «εκτελεστικό απόσπασμα»– «Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ανέλαβε να πυροβολήσουν τον δημοσιογράφο. Μου είχε ζητήσει να καθαρίσω τρείς. Πήρε τον κακό τον δρόμο της Μαφίας…». Ο Μητσοτάκης, τα ήξερε όλα. Τα πάντα

Κοινοποίηση:
1.indd

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ…

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

im_teaser_25-04-2023

 Στο ΦΥΛΛΟ της TΡΙΤΗΣ 25-4- 2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Μητσοτάκη έτυχε κινέζικος Κορωνοιος ρώσικος πόλεμος καί ρωσική ακρίβεια αλλά τα κατάφερες και νικησες.Παντου ζητάνε εργαζόμενους.Οσοι δουλεύουμε μια ζωή ξέρουμε τι γίνεται και σέ στηρίζουμε.οποιος θέλει λεφτά νά πάει για δουλειά δεν υπάρχουν δικαιολογίες πια.Αυτοι πού σέ κατηγορούν έχουν αποδείξεις ή ζητάνε αναβολές αν γίνει καμία δική όπως ο προπαγανδιστής βαξεβανης καί γίνονται λαγοί;

  2. Το πρωτοσέλιδο με τους μπάτσους λίγο καιρό πριν έκανε τη δουλειά, όπως στον καραιβαζ όταν έλεγε ότι θα τα πει όλα στη δίκη κ έλεγε στον αέρα του σταρ ότι αστυνομικοί σκότωσαν τον παπαχρηστου! Απλά πράγματα

  3. Σιγά μην πήρε χαρτζιλίκι. Ο Τσίπρας δεν είναι Αντρέας που σήμερα θα είχε ξεσηκωθεί το πανελλήνιο ούτε έχει κανάλια να παίξουν την είδηση. Ο δικός σου τους έχει μπουκωσει κυριολεκτικά στο χρήμα μην τολμήσει κανείς και ασχοληθεί με κάποιο θέμα. Λιβανιζουν όλη μέρα τη μαφία. Ο Κουρής πέθανε, θα τον έριχνε για πλάκα.

  4. αν ξαναεχεις τον νινο στο στουντιο ρωτησε τον για την καταγωγη και το θρησκευμα των μητσοτακηδων

  5. Μαρία Μεταξά, όχι και δεν της μοιάζει. Οχιά είναι και φαίνεται. Καλά, χαζή είσαι, φίδια είναι και οι δύο.

  6. Μπράβο κύριε Χίο. Πρέπει να δικαιωθεί η μνήμη των δύο δημοσιογράφων που σκότωσε το παρακράτος.

  7. Ιστορική η συνέντευξη του κυρίου Νίνου. Θα βάλει την ταφόπλακα στην οικογένεια και το παρακράτος. Ίδιος ο Τέλυ Σαβάλας. Πρέπει να ηχογραφηθεί σε cd και να μοιραστεί σε πανεπιστήμια, σχολεία, καφετέρειες, σούπερ μάρκετ, όπου πάει πολύ κόσμος.

  8. Ρε Χίο για ψάξε ποιος θετός γιος Συριζαιου και ποια νου άλλου Συριζαιου η γυναίκα ηταν στο ταχυπλοο στο δυστυχημα της Αίγινας και το κουκούλωσαν με ενα δικο τους ετοιμοθανατο που πηγε και εκανε τον οδηγο και τα πηρε πάνω του

  9. Τα γράφει το μακελειο και δεν τους νοιάζει. Έλα μωρέ, το Χίο τώρα πιστεύεις; έτσι σκέφτονται.. Αν τα έγραφαν όμως αυτά, τα νέα, η εφσυν, η αυγή, το ΠΘ, οι εισαγγελείς θα επέβαιναν σε μια ώρα.. Καταλάβατε τώρα; όλα τα φταίνε τα ΜΜΕ.. Όποιος έχει την κάλυψη των ΜΜΕ, είναι στην κυριολεξία, άφθαρτος!

    1. Ακριβώς όπως τα λες. Και ενώ πάντα υπήρχαν έστω 2-3 κανάλια που ήταν απέναντι στην κάθε κυβέρνηση, αλλά φιλικά προς τη ΝΔ άλλα προς το παλιό ΠΑΣΟΚ, τώρα η αντιπολίτευση δεν έχει δικούς της υποστηρικτές, όλους τους έχει μπουκωσει με χρήμα ο Κούλης. Βέβαια το λάθος της όποιας αντιπολίτευσης είναι ότι όταν και από όπου ακούγεται κάτι που αφορά την κυβέρνηση να το ψάχνει και να βάζει τις φωνές. Ούτε αυτό γίνεται τώρα. Χαλαρά. Όποιος βγάζει μια είδηση κοιτάζουν πρώτα ποιος είναι και ή δίνουν βάση ή αδιαφορούν. Αν τον έβγαζε, πράγμα απίθανο, ο Χατζηνικολάου σήμερα θα είχε ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα. Άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει τη χάρη. Για αυτό πάμε χαμένοι.

  10. Βγάλτε αυτό το βίντεο που έχετε καιρό με τον Μπαλαούρα και βάλτε όλο απόσπασμα που μιλάει ο κύριος Σπύρος Νίνος να το δει όλος ο κόσμος

  11. Και καλα αυτοι,
    αναλογα με το επιπεδο και τα γονιδια τους φερονται!
    Η Ελλας ανηκει σε 100 διεθνεις οργανισμους, ενωσεις και πατριαρχεια,
    ολοι αυτοι οι ξενοι επισημοι και σημαντικοι … ανθρωποι,
    που τους χρηματοδοτουν, τους αναβαθμιζουν, τους σφιγγουν και το χερι καπου καπου!
    Εκτος και αν,
    ολη αυτη η πολιτισμενη,
    “Σωστη πλευρα της ιστοριας”
    ειναι σαν κι αυτους και χειρότεροι.

  12. Δεν θα γίνει τίποτα, στην Ελλάδα σήμερα μπορείς να κάνεις παρανομίες και να σκοτώνεις και δεν κουνιέται φύλλο. Αν βρίσεις κάποιον λάθρο επειδή πάει να σε κλέψει στον δρόμο, τότε όλοι κινούνται εναντίον σου και πρώτοι από όλλους οι αριστεροί εθνοπροδότες εθνομηδενιστές. Αλλά οι νεοδημοκράτες σήμερα είναι πιο ανθέλληνες από τους αριστερούς. Γιατί;;;
    Άρα ο κύριος Χίος τα γράφει για να τα διαβάζουμε μόνο, ε και; Αφού οι Έλληνες δεν αντιδρούν τι περιμένουμε;

  13. 400 χρόνια σκλαβιά τυχαίο; Η πλειοψηφία ήταν και είναι απατριδες, εγωιστές, ψεύτες, κομπιναδοροι, εγώ καλά και ο άλλος ας πεθάνει. Για αυτό μας κυβερνούν οι ίδιοι συνέχεια, είναι ο καθρέφτης μας. Είχαμε και φωτεινά παραδείγματα αλλά αυτοί είναι παρελθόν. Ας αναλογιστούμε ο καθένας τι σχέση εχουμε με τον Κολοκοτρώνη, Παπαφλέσσα, Μεταξά, Χριστόδουλο. Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και είμαστε από τύχη ζωντανοί.

  14. Είπα και γω ο καροτακιας την έκανε καλά ?
    Δηλ όλες αυτές τις πέρναγε πριόνι ο Παπάς .
    Γεια σου Παπά , Παπά

  15. Εδώ ταιριάζει απόλυτα το γνωμικό, ότι ο ζωγράφος από την μία και ο σφυροδρέπανος από την άλλη, έκαναν μισές δουλειές, όταν μοίρασαν την Πολωνία και τώρα πληρώνουμε τ’ αποτελέσματα!!!!

  16. .Οσο κι αν οι τίτλοι είναι ”εκρηκτικοί” τίποτα δεν έχει αλλάξει.Η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη στη θητεία του Μητσοτάκη και το Μαξίμου δεν είναι πρωθυπουργικό μέγαρο είναι το κρησφύγετο που καταστρώνονται ένοπλες επιθέσεις και ανομίες.Είναι πολλοί οι άνθρωποι που αντί για μυαλό έχουν κουράδες στο κεφάλι τους και φοβάμαι πολύ το εκλογικό-μη ξεχνάτε νοθείες- αποτέλεσμα.

  17. Καλά όλα αυτά αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος “ποιο σεντόνι σου μπαίνει στον κ@λο”;

  18. Ο νίνος έχει μεγάλα @@ και δίκασε σκληρά τους τζερεμέδες δολοφόνους μιζοτάκηδες, μιλώντας με ονόματα! Αν πάθει “ατύχημα”, θα πειστούν και οι τελευταίοι πως λέει αλήθειες

  19. Δεν υπάρχει σωτηρία. Οι μισοί που κατοικούν Ελλάδα είναι αλλοδαποί και γύφτοι. Οι άλλοι μισοί βολεμενοι. Εγώ και κάποιοι ακόμη, κουραστήκαμε.

    1. Σωστός,ξέχασες τους κρητικούς.Όσο ψηφίζουν αυτά τα γίδια δεν υπάρχει καμία τύχη

  20. Χαζαρομογγόλα Εβραία από την Πολωνία, ο Κυριάκος το ίδιο από Βενετία μεριά.

  21. Βρε την κακούργα. Την φόνισσα. Και δεν της μοιάζει. Ο Κυριάκος δεν φοβάται με το φίδι που κοιμάται;

  22. Χιο ξεσκισε τουσ πατοκορφα
    βγαλε τα βιντεα στην φορα

  23. Ο καθένας δέν μπορεί νά πετάει ότι γουστάρει καί να αιωρείται τέτοια βαριά καταγγελία. Πρέπει ό καταγγελων νά κληθεί άμεσα γιά ανάκριση νά δούμε εάν μπορεί νά αποδείξει ότι έχει ακράδαντα στοιχεία ή μάς δουλεύει !

    1. Σου φαίνεται να μας δουλεύει;
      Ο τύπος ξέρει και εσένα που έγραψες το σχόλιό!!
      Κάνε λίγο υπομονή και θα μάθεις ποιούς ψηφήζαμε, (βάζω και τον εαυτό μου μέσα).

    2. Ουτις, θες να μας πείσεις τρολάκι της νουδου, ότι τόλμησε ο Χίος κι έβγαλε τέτοιο πρωτοσέλιδο, δεν τόλμησε κανείς να τον μαζέψει, ο Κουλης κι η συμμορία του κάνουν ότι δεν ακούνε κι εσύ έχεις αμφιβολίες ακόμα;;;;;;;

  24. Καλημερα Στεφανε, καλημερα στους Εργαζομενους, καλη σας βάρδια.
    ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ…
    Ποσοι διαβαζαν μεχρι ΧΘΕΣ το Μακελειο;
    Πχ Τοσοι; ΧΧΧΧΧΧΧΧ
    Ε, σημερα θα το διαβαζουν αλλοι τοσοι:
    ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
    Εχει γινει ο Πραγματικος Εφιαλτης τους το Μακελειο, πραγματικα. Εχουν χασει καθε Προσανατολισμο τους, πως να κινηθουν και ποιον να Πρωτο-Εξουδετερωσουν εκει στο ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε
    Τον Πρωην Αξιωματικο της ΕΛ.ΑΣ;
    Τον Στεφανο Χιο;
    Τα ποντικια τους που εγκαταλειπουν διακριτικα το καραβι ΤΟΥΣ; (χαχαχαχα)
    Καλη Δυναμη “Makeleio Team”

  25. ΜΑΡΕΒΑ ΜΑΡΕΒΑ ΜΑΡΕΒΑ
    ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ

  26. δε κουνιεται φυλλο
    ο λαος τα ανεχεται ολα αυτα.
    αυτοι που τους ψηφιζουν κ τους εχουν για ηρωες.
    χωνεψτε το. δεν αλλαζουν ετσι.

  27. Ο Ντογιακος θα καθισει στο σκαμνι ,για παραβαση καθηκοντος σε βαθμο κακουργηματος ,αν δεν διαταξει ΑΜΕΣΑ προανακριση. Σε λιγες ωρες θα φριξει ολη η Ευρωπη, και η “ανεξαρτητη”, θα κανει πως δεν ξερει τιποτα????? Μπραβο κ. Χιο, διαλυσε τους, αυτοι ειναι η Greek Maffia, παιδεραστιες, μαστρωπειες, Παντσαβολτες στα παντα, παραδοση στα κορακια της στεγης του κοσμακη, ποια Μαφια,η λεξη ειναι πολυ λιγη… Πρεπει να ορκιστει υπηρεσιακη κυβερνηση με κληρωση απο δικαστικους,και να αναβληθουν οι εκλογες για τρεις μηνες,μεχρι να ξεκαθαρισει η υποθεση αυτη ,αλλιως ας παρεμβει ο Στρατος,να αναλαβει για εξη μηνες να ξεκαθαρισει την κοπρο του Αυγειου. Αλλη λυση δεν υπαρχει . Η γελοια σακελλαροπουλου ειναι συνυπευθυνη ,εχει καθηκον απο τι Συνταγμα να παρεμβει

  28. βγαλτε στην φορα τα βιντεα τα ηχητικα να ακουσει ο κοσμοσ την βρωμια τουσ
    μιζοτακη θελουμε

  29. χαχαχα “εκανε π.πες η σπυρακη για να μπει στην ευρωβουλη”. ουτε να το σκεφτω δε θελω
    δεν αποκλειεται οι ιδιοι να εφαγαν τα παιδια της χ.α.

  30. Οι μενουμευρωπάδες οι άριστοι οι καλοί χριστιανοί οι πατριδοκάπηλοι και οι νοικοκύρηδες που θα σώσουν τη χώρα.
    Αν υπάρχει δικαιοσύνη να τους βάλει όλους στη φυλακή και δήμευση της κλεμμένης περιουσίας τους.
    Έχουν καταντήσει την Ελλάδα βόθρο.

  31. Εωσφόρος με σάρκα είναι ο Μητσοτάκης.
    Η ΝΔ πρέπει να διαλυθεί.

  32. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι Σκοπιανόγυφτος.
    Άλλωστε φαίνεται και στο πρόσωπο.
    Ο Μητσοτάκης και η Μαρέβα είναι ανώμαλοι και μπλεγμένοι σε κυκλώματα παιδεραστίας.
    Για τη 12χρονη στον Κολωνό.

    Σαμαράς
    Γεραπετρίτης
    Πατούλης
    Μαρκόπουλος
    Βρυώνης
    Ρώμας

  33. Μιλάμε οι άνθρωποι αν τώρα δεν σηκώσουν το γάντι είναι κότες. Μαφιόζοι, χρηματισμενοι, πονηροί και θρασύδειλα ανδρείκελα που αν δεν είναι έτσι τα πράγματα εμπρός ας κάνουν μηνύσεις, ας πάνε να βρουν το δίκιο τους για όλα αυτά που λέει αυτός ο 67χρονος πατριώτης. Να δούμε υπάρχει και κανένας πολιτικός αρχηγός ή βουλευτής να πει τι γίνεται σε αυτή τη χώρα. Τι είναι αυτά που ακούγονται ότι συνέβησαν.

  34. Κύριε Χίου προσέξτε τη ζωή σας κινδυνεύετε από τους δολοφόνους της Νουδού.
    Τα μάτια σας ανοιχτά.
    Προσοχή.

  35. Κατά τα άλλα οι δολοφόνοι της ΝΔ παριστάνουν τους καλούς χριστιανούς και τρέχουν στις εκκλησίες για τη φωτογραφία για να ξεγελάσουν τους ιθαγενείς.

  36. Η δικαιοσύνη υπάρχει η απλά εργαλείο της κυβέρνησης;

  37. Ήταν γνωστό απλός δεν υπήρχε η επιβεβαίωση.
    Και για τη δολοφονική απόπειρα κατά του Χίου ευθύνεται ο Μητσοτάκης και για τη δολοφονία Καραιβάζ και για τη δολοφονία Μαυρίκου που το έκαψαν ζωντανό και για άλλες δολοφονίες που λίγο πολύ είναι γνωστές.
    Η ΝΔ είναι συμμορία, παρακράτος και το μακρύ χέρι της διαπλοκής
    Στις εκλογές οι Έλληνες θα αποδείξουν αν έχουν IQ υψηλό η αν η προπαγάνδα της συμμορίας ΝΔ είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να τους ξεγελά.

  38. Δωσε πονο Στεφανε. Το εξωφυλλο του αιωνα.

  39. Και ο Μητσοτάκης με τη συμμορία ΝΔ ετοιμάζονται σαν γαμπροί για τις εκλογές σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
    Οι εισαγγελείς θα παρέμβουν η ο Πολάκης καπνίζει;

Comments are closed.