“Η ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΙΟΥ, Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ .ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ε.α , ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΝΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ”! ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ KAI ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xios-ninos

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΟΓΟΥ – “Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΡΕΒΑΣ” – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ

“Κάποιος πρέπει να μιλήσει”, είπε ο Σπύρος Νίνος επί 15ετίας επιτελικός αστυνομικός φρουρός της φαμίλιας στον Στέφανο Χίο και στους Ραδιομακελάρηδες προχωρώντας σε απίστευτες αποκαλύψεις για την εγκληματική φαμίλια των μαφιόζων. “Η Μαρέβα, έδωσε εντολή να σε σκοτώσουν,δ εν το ξέρεις;”, είπε στον δημοσιογράφο.
“Ο Δημητριάδης μου πρόσφερε χρήματα για να σκοτώσω κόσμο”, αποκάλυψε ο κύριος Νίνος, ο οποίος αφού αρνήθηκε, είπε ότι έχει στη διάθεσή του και στικάκια με τις επίμαχες συνομιλίες του ανιψιού του Πρωθυπουργού με μαφιόζους του υποκόσμου”.
Στη συνέχεια ο πρώην “φρουρός του κωλόσογου”, τόνισε ότι η σύζυγος του Πρωθυπουργού “κινεί όλα τα νήματα σε όλα τα επίπεδα”, προσθέτοντας ότι ο Μητσοτάκης “δεν γίνεται να μην τα γνωρίζει όλα αυτά”.

Μια συνέντευξη που διαλύει όλο το πολιτικό σκηνικό ενόψει εκλογών. Με ονόματα και διευθύνσεις και πάντα με υπογραφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

64 Σχόλια

  1. Ας κάνει μήνυση στην μαρεβα ο Χίος αφού δεν παρεμβαίνει εισαγγελέας

  2. Μία απαραίτητη διόρθωση για τον φίλο “ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”.
    Ούτε ακίνητο, ούτε δάνειο.
    Σ.Χ

  3. Δεν την ακουσα την εκπομπη .
    Και δεν χρειαζεται να ακουσω την εκπομπη για να με πεισει ο Στεφανος τι εγινε.

    Οτι λεει ο Σ.Χιος ειναι αληθεια και ειναι ΝΟΜΟΣ.
    Δεν εχει πει οσες φορες τον εψαξα ψεματα δεν τα πηρε απο κανεναν δεν εχει ακινητα απο κλεψιες.

    Ενα ακινητο και αυτο με δανειο.

    Πηγαν να τον δολοφονησουν, και οι δολοφονοι κυκλοφορουν ακομη ελευθεροι.
    Αυτο που θελω να ρωτησω τον Αρειο Παγο ειναι ενα:
    Τι πιστευει οτι θα την γλυτωσει με ολα αυτα τα εγκληματα που εχουν γινει στην χωρα?Οι εισαγγελεις δεν θα μπουν μεσα στον πανικο που θα γινει?

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

  4. Μια αλλοδαπη η οποία βρίσκεται σε ξένη χωρα δίνει εντολές για δολοφονίες ο Εισαγγελέας τι εχει να πει γι’αυτό;

  5. ‘Εχω μείνει άφωνος. Τι γίνεται ρε παιδιά, τι λέει ο άνθρωπος και μένει ακόμη όρθια η Εισαγγελεία Εφετών. Κύριε Προϊστάμενε της Εισαγγελείας θα σηκωθείτε από τον καναπέ σας να διερευνήσετε τα εγκλήματα που καταγγέλει ο Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας; Αυτή η Familia πρέπει να φύγει. Πάση θυσία και με κάθε κόστος.

  6. ”Πολλές Ενδείξεις άλλα όχι αποδείξεις (προς το παρόν)”
    Σε ένα πράγμα συμφωνεί ο περισσότερος κόσμος και είναι απόλυτα πεπεισμένος: ότι, η εντολή της Δολοφονίας του Στέφανου Χίου δόθηκε από υψηλότατο άτομο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αυτός που πυροβόλησε τον Στέφανο: πιθανώς είναι εν ενεργεία ή εν αποστασία Αστυνομικός. Η τεχνική πυροβολισμού που χρησιμοποίησε, μοιάζει πολύ με τεχνική που χρησιμοποιούν οι ΕΚΑΜίτες.
    ΒΛΕΠΕ: Δολοφονία ΚαραΪβαζ: Τα προφυλακισμένα αδέρφια είναι κομματόσκυλα Μανιάτες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  7. ΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ Μ@Λ@Κ€$;

  8. H Γκραμποφσι ειναι πολωνη πολιτης.
    Δεν ειναι Ελληνιδα .

  9. Η ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΙΟΥ.
    Τωρα το πηρατε χαμπαρι ?

  10. Ολοι τους οι Δ.Υ. περιμενουν να πάρουν συνταξαρα με προαγωγη και εφάπαξ άρα και βγαίνουν μετα και το παίζουν επαναστάτες.
    Ουστ ρε κοπρόσκυλα!
    Μια ζωή δεν υπηρετουσατε τον Έλληνα πολίτη αλλα αυτους που μας κυβερνούν δουλειά γλυφτες με στολή και τενεκεδακια.

  11. Α φου στην Ελλαδα μας κανει κουκαντο μια γκραμποβοτετοια καλα μας κανουν

  12. Στέφανε, μην τα βγάζεις ‘με το σταγονόμετρο’, γιατί θα κουράσεις και θα χαθεί το ενδιαφέρον… Καταθέστε όλα τα στοιχεία με πρωτόκολλο, στην Εισαγγελία και δημοσιεύστε τα, να τα δει ο κόσμος. Μετά τις εκλογές, θα είναι αργά…

  13. Η μονη σωτηρια μετα απο ολα αυτα ειναι ενας Κιμ. Εκτελεσεις δημοσια σε πλατειες με ολο τον κοσμο να παρακολουθει ζωντανα στην τηλεοραση. Καταλαβατε γιατι θελουν την δημοκρατια? Για να την κανουν κουρελοχαρτο και να διοικουν οπως τους υπαγορευουν τα αφεντικα τους. Τους ενοχλουν τα πατριωτικα κομματα γιατι εαν εκλεγουν θα στηθουν κρεμαλες και γκιλοτινες. Διαφωνω στο να μπουν φυλακη οι πολιτικοι δολοφονοι. Δεν θελω να τους ταιζω στην φυλακη με τους φορους που πληρωνω. Θελω να εξαφανιστουν και οι 300 μαζι με τους απογονους τους. Η καθαρση και η σωτηρια μπορει να επιτευχθει μονο οταν κοψεις την γαγγραινα απο το υπολοιπο σωμα.

  14. Στέφανε σε ευχαριστούμε πολύ που αποκαλύπτεις όλα αυτά, εύχομαι να είσαι καλά και να προσέχεις.

  15. Αν δεν επέμβει ο εισαγγελέας (ο οποίος γιατί δεν επεμβαίνει; τα θεωρεί γραφικά; συκοφαντικά; και πάλι θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να επεμβει), τότε ο ίδιος ο κος Χίος πρέπει να πάει στον εισαγγελέα… Δεν θα τον καλέσει ποτέ καμία δικαστική αρχή! Κε Χίο, όσο και να διαφωνώ σε κάποια θέματα με εσάς, είστε ο μόνος που έχυσε αίμα και σίγουρα δεν σας συμπαθούν παρανομούντες!

  16. Καποιος με…… πρεπει να επεμβει Αυτα που ακουγονται ειναι να τρελλαινεται οποιος τα ακουει Πως ανεχομαστε να σημβαινουν ολα αυτα και να μην υπαρχει τιμωρια Σιγουρα οι υπευθηνοι η εχουν ψεκαστει και αποβλακωθει η τα παιρνουν χοντρα και το βουλωνουνΖουμε σε ενα απεραντο τρελοκομειο Σωτηρια θα υπαρξει αραγε

  17. Μπράβο κύριε Χίου μπράβο και στον άνθρωπο που είπε όλα αυτά με κίνδυνο της ζωής του και αφού τα διάβασε ο νεοέλληνας και εξεπλάγην έριξε μια π@ρδή τράβηξε και μια τζούρα φρέντο καπουτσίνο και θα πάει να ψηφίσει ΝΔ γιατί ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ του υποσχέθηκε ρουσφέτι.
    Και ζήσατε εσείς καλά και αυτοί καλύτερα.
    Ο νεοέλληνας δεν ξυπνάει.

  18. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι σε όποιο άρθρο – θέμα ακούγονται αλήθειες για την κυβέρνηση και την φαμίλια ούτε σχόλιο δεν κάνουν οι συνήθεις ύποπτοι εδώ μέσα της ΝΔ. Γράψτε ρε την άποψη σας. Βλάκες, κολλημένοι οπαδοί,γλυφτες.

  19. Συνχαριτηρια Στεφανε για τις αποκαλυψεις,για το σθενος και θαρρος και σε σενα; και στον Κυριο Νινο!!!!Λιγοι εχουν τα κ@κκ@λα να τα λενε ολα σημερα,οι περισσοτεροι σκυφτουληδες κρυβονται στα λαγουμια και αλλοι περνουν τα δωρακια και τις μιζες απο την καθε διεφθαρμενη κυβερνηση…….Συνεχειστε ειμαστε μαζι σας,ευγε παλικαρια,ξεφτελειστε τους και το συστημα,για την Ελλαδα και τους ελληνες!!!

  20. Στέφανε ίσως η καλύτερη εκπομπή που έχεις βγάλει στον αέρα, περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την συνέχεια!!! Θερμά συγχαρητήρια στον αξιέπαινο κύριο Νίνο για το θάρρος του, δεν έχει σημασία που τα λέει τώρα, υπάρχουν άλλοι που δε θα μιλήσουν ποτέ, ο άνθρωπος αυτός μίλησε και είναι αξιέπαινος. Καλή λευτεριά στην πατρίδα μας και καλή δύναμη σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες!!!

  21. Mπραβο Στεφανε αξιζετε πολλα και εσυ και ο κυριος Νινος,
    Αν ο κυριος Νινος αποκαλυψει αυτα που γνωριζει θα καθαρισει
    η πολιτικη βρωμα που καλυπτη την Ελληνικη Βουλη και ολο το εθνος.
    Ολοι μαζι πρεπει να αγωνιστουμε για την ποιο ομορφη απο αποψεως πολιτισμου και απο αποψεως της πιστης Αγιας και για την ποιο αξιαγαπητης πατριδα της οποιας τα θεμελια ειναι αιωνια αλλα και θεια.
    Καμια σκοτεινη πολιτικη ηγεσια δεν θα την σβυσει ,αν ολοι μαζι αγωνιστουμε για να λαμψει παλι σαν τον ηλιο
    διαλυοντας τα σκοταδια που οδηγησαν σημερα την ανθρωποτητα οι σκοτεινοι και δολειοι ανθρωποι.

  22. Πέρισυ είχαν ξανα-επιχειρίσει να καθαρίσουν το Χίο.

    Γκουχ γκουχ.

  23. Με πόσο τις % βγήκε το κυβερνών κόμμα;πόσοι από αυτούς ήταν λάθρο που ψήφισαν αυτούς που τους νομιμοποίησαν;

  24. Μπράβο ΣΤΕΦΑΝΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ. Μπράβο και στον
    Κύριο Νίνο. Έχετε κακκαλα ρεεεεεε.
    Να μάθουν τα πρόβατα Για την Μαφία του
    Κορλεονε.

  25. Μητσοτάκη έτυχε κινέζικος Κορωνοιος ρώσικος πόλεμος καί ρωσική ακρίβεια αλλά τα κατάφερες και νικησες.Η οικονομία πάει φοβερά καί παντού ζητάνε εργαζόμενους.Οσοι δουλεύουμε μια ζωή ξέρουμε τι γίνεται και σέ στηρίζουμε.Οποιος θέλει λεφτά νά πάει για δουλειά δεν υπάρχουν δικαιολογίες πια.Αυτοι που σέ κατηγορούν έχουν αποδείξεις ή αν γίνει καμία δίκη θά ζητάνε αναβολές όπως ο προπαγανδιστής βαξεβανης καί θά γίνουν λαγοί;

  26. Εάν σε πετύχω γυαλάκια θα σε ρίξω φάπες τραβα γλύψε την ψωλι του Τσίπρα προδότη αριστερέ

    1. Αν τον δεις από κοντά θα κάνεις τσισακια κ θα φωνάζεις μαμά.

    2. @θοδωρα Προς το παρων να σε φερω κανα κιλο κιμα να με κανεις κιοφτεδες???αει απ οδω ρε τραχανα

  27. Προσέξτε κύριε Χίο. Είναι πολλά τα χρόνια που κάθισε με την διαβολοοικογένεια. Για να του ζητάνε όμως να σκοτώνει ανθρώπους σημαίνει ότι τον εμπιστεύονταν να του μιλήσουν. Για να του μιλήσουν σημαίνει ότι έχει δώσει δείγματα της υπακοής του με κάποιο τρόπο. Δεν γίνεται ο άλλος χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα δεχτείς να σου προτείνει να γίνεις δολοφόνος. Μακάρι να είναι αυτός που λέει. Μην έχει κανένα συμβόλαιο θανάτου για να εξοντώσει τον Χίο. Τον ψάχνετε όταν έρχεται στο σταθμό αν κρατάει κάτι πάνω του; Γιατί τα λέει; Τον έχουν βάλει αυτοί και ξέρει ότι δεν θα κουνηθεί φύλλο.

  28. Στέφανε, τώρα γύρισε ο τροόχός. Θα γ-μίσι και ο λαός.

  29. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ….ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…..ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ…!!!!

    1. Άντε ρε καραγκιόζη που θες και συνταγματάρχη.

    2. Λιμενικε μην μιλάς εσύ, και εσυ υπάλληλος τους εισαι .
      Ότι σε διατάζουν το κάνεις σου λένε κατσε καθεσε σου λένε σηκω σηκώνεσαι
      Όπως και στους ανώτερους σου όπως και στους συνταγματαρχες.

  30. Εισαγγελέας δεν υπάρχει;;; Μετετράπησαν όλοι εις φραγκόκοτες;; Άπαντες επίορκοι προδόται καί ξεπουλημένοι διά την …. καρέκλα;;;

  31. Μετά μιλάνε για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο ότι ήταν Χούντα.Εδώ ο άνθρωπος το λέει δημόσια τι συμβαίνει.Αν υπήρxε κράτος θα έπρεπε να ήδη ο Μητσοτάκης με την γυναικούλα του και τον ανιψιό τους που αναφέρει να ήταν ήδη στην φυλακή εφόσον διαθέτει και στικάκι.Που είναι οι Εισαγγελείς του κράτους;Που είναι οι ανακριτές;Και μετά από τα λεγόμενα του ανθρώπου αυτού θέλει ο Μητσοτάκης να μην κατέβει ο Κασιδιάρης στις εκλογές λόγο μέλους εγκληματικής οργάνωσης.

    1. Φίλε μου ο Γιώργης ήταν ξεκάθαρος ήταν χούντα και κάποιοι ήξεραν τι τους περιμένει αν δεν…… Αυτοί εδώ είναι μαφία και δεν ξέρουμε όλοι τι μας ξημερώνει. Εδώ ύπουλα μας υποχρέωσαν να κάνουμε πράγματα τρελά για να μας τσεκαρουν για το μέλλον. Το ξέρεις ότι βλέπω ακόμα ανθρώπους στο δρόμο να φοράνε μάσκες και δεν το χωράει ο νους μου. Καλά κρασιά, δυστυχώς.

  32. Εδω ησουν με τα αιματα ….και τα στρακια λεγανε οτι εισαι γραφικος.

    ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Ξερουμε οτι λες τα πραγματα ετσι οπως ειναι.

  33. Εισαγγελέας δεν υπάρχει;;; Μετετράπησαν όλοι εις φραγκόκοτες;; Άπαντες επίορκοι προδόται καί ξεπουλημένοι διά την …. καρέκλα;;;

  34. Εισαγγελέας δεν υπάρχει;;; Μετετράπησαν όλοι εις φραγκόκοτες;; Άπαντες επίορκοι προδόται καί ξεπουλημένοι διά την …. καρέκλα;;;

  35. Εισαγγελέας δεν υπάρχει;;; Μετετράπησαν όλοι εις φραγκόκοτες;; Άπαντες επίορκοι προδόται καί ξεπουλημένοι διά την …. καρέκλα;;;

  36. Τετρακυμία εν κρανίω (και όχι απλά τρικυμία)…

  37. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?

  38. Φοβόταν ένα σέρβο; Γι’ αυτό δεν υποστήριξε τη σέρβα πρωθυπουργο;

    1. Εισαγγελέας Υπάρχει μόνο για τον Ηλία Κασιδιάρη

  39. οι πολωνοι ηταν συνεργατες των ες ες του νταχαουν ενας πρωθυπουργος τετοιος μονο παπουτσι απο τον τοπο του δε θα παιρνε….απλα εμεις οι μαρτυρες ειμαστε ομηροι μελλοθανατοι ως φαινεται…η συγκεκριμενη γιαφκα και ειναι λιγη η λεξη αποτελειτε απο ανωμαλους ψυχακηδες και πατανοικους ποιος ξερει με τι ποτιζονται …… αλιμονο στη νεολαια μ αυτους ολους…λυπαμαι πολυ λυπαμαι για την τριτοκοσμικη καταραμενη οικογενεια …οσοι τους ψηφισαν ειναι κι αυτοι τελειωμενοι δυστυχως οταν εμεις ουρλιαζαμε απ τον αδη οι διοσκουροι κυριοι και κυριες μας ελεγαν τρελους πορνες κλπ μια ιδεολογια με την αλλη συμφωνησαν χωρις τον ξενοδοχο μα ποσο δελεαζουν τον κοσμο λεγοντας του εμεις θα σας σωσουμεΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ……

  40. ποιοσ εισαγγελεασ αφου ολοι δικοι τουσ ειναι

  41. Ειναι Ιλλουμινατι,Το κακο τους το καιρο ειναι

  42. Εάν καταθέσει μήνυση ο Χίος ποιες διαδικασίες θα ενεργοποιούνταν;

  43. Άξιος !!! Συγχαρητήρια κύριε αξιωματικέ για τον θάρρος και την τιμή σας να αποκαλύψετε την αλήθεια τόσο για τις δολοφονικές ενέργειες της οικογένεια, όσο και για τους illuminati. Σας ευχαριστούμε!! Να προσέχετε τον εαυτό σας..

    Γιατί δεν έχει επέμβει ακόμα εισαγγελέας????

  44. Εισαγγελία και Δικαιοσύνη υπάρχουν στην Ελλάδα;

  45. Και το ωραίο είναι ότι δεν μπορούν να κινηθούν νομικά κατά του Στέφανου γιατί τότε θα πρέπει οι εισαγγελείς να ψάξουν με στοιχεία την αλήθεια και ξέρουν ότι θα τη πατήσουν.

    1. Τι να ψάξουν τα πουληταρια ? Εδώ δεν ψάχνουν τις δημόσιες καταγγελίες του Αντιπροέδρου τους για το λάδωμα του απ’τη πουστρ@.. θα ψάξουν για το Στέφανο μετά τα από δύο+ χρόνια ? Μιλάμε για φουστιτσες…με γουνακι στο τελείωμα..!!

  46. Γιατί δεν έχει επέμβει ακόμα ο εισαγγελέας;;;;;;;;;;;

  47. Δεν μπορεί να ισχύει νομιμότητα στις αποφάσεις και την λειτουργία της Αγίας Οικογένειας και να ακούγονται, χωρίς αντίδραση, τέτοιες επώνυμες καταγγελίες. Υπάρχει μήπως πολλή σαπίλα στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας, ή όχι ;

  48. Να Γιατί αξίζει να μαθαίνουμε τα νέα απο το makeleio
    Kυριε Νίνο τα σέβη μας.

  49. Η Μαρέβα δεν έχει βουλευτική ασυλία, κυνηγήστε τη. 6

Comments are closed.