Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε ενοχλημένη στο αν θα γεννήσει φυσιολογικά ή με καισαρική

Κοινοποίηση:
ΑΑΣΨΑΣ

H Κατερίνα Στικούδη, βρίσκεται στο τρίτο τρίμηνο της δεύτερης εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφα μέχρι να φέρει στον κόσμο το δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και τη βλέπουμε πολύ συχνά έξω, ενώ μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους ακολούθους της στα social media.

Σε μια από αυτές τις τελευταίες αναρτήσεις της στο Tik Tok αναφέρθηκε σε μια ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τον τοκετό της, που κάποι@ τη ρώτησε αν θα γεννήσει φυσιολογικά ή με καισαρική και η ίδια απάντησε ενοχλημένη.

«Φυσικά από ενδιαφέρον ρωτάς “Θα γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική;” και αλλάζει ο τόνος της φωνής από το φυσιολογικά στην καισαρική. Θα γεννήσω όπως πρέπει. Δε θα σε ρωτήσω. Δεν είναι διαγωνισμός ποιος το κάνει καλύτερα», είπε η Κατερίνα Στικούδη στο βίντεο που κοινοποίησε.

@stikouditok Ποιος το κανει καλυτερα ? #foryourpage #xyzbca #fyp #stikouditok #pregnant #tiltok #babyboom ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερίνα Στικούδη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: