Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε «θαλασσόλυκος» -Μαύρη πέτρα στους κριτές του GNTM, μιλά μόνο με την Έλενα Χριστοπούλου

Κοινοποίηση:
katia-tarabanko-telikos-gntm

Η Κάτια Ταραμπάνκο η εξ ημισείας νικήτρια του περσινού GNTM σαλπάρει για τηλεοπτικά λιμάνια, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου σχεδιάσει να φέρει για δεύτερη σεζόν στους δέκτες μας την ταξιδιωτική εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» με τους Γιάννη Δρυμωνάκο και Γιάννη Αποστολάκη.

Στη θέση της Κάλιας Ελευθερίου, που συνόδευε τους δύο άνδρες στις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους -οι οποίες περιελάμβαναν και απρόοπτα με ντόπιους – φέτος θα δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο.

Κάτια Ταραμπάνκο: Δεν φοβάμαι την τηλεόραση

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN «συνέλαβε» την Κάτια Ταραμπάνκο, μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, που έχει αναλάβει την παραγωγή της εκπομπής μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Έτσι, οι φήμες που ήθελαν την Κάτια Ταραμπάνκο να κάνει το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα, πλέον επιβεβαιώνονται με τον πιο επίσημο τρόπο. «Πιστεύω θα υπάρξει μια πάρα πολύ αρμονική συνεργασία μεταξύ μας. Στη θάλασσα θα είμαστε αρκεί να ξέρουμε κολύμπι» είπε η ίδια η νικήτρια του GNTM, στην κάμερα του OPEN.

«Θέλω να αποδείξω ότι καλά έκαναν και με επιλέξανε στην ομάδα. Όχι δεν φοβάμαι» συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο για τη συνεργασία της με την καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Δεν εγκαταλείπει το όνειρο του μόντελινγκ, λέει η Κάτια Ταραμπάνκο

Είναι η επιλογή του μοντέλου μια έμμεση παραδοχή πως αφήνει το μόντελινγκ; Η Κάτια Ταραμπάνκο σκοπεύει να κυνηγήσει και πάλι το όνειρο της πασαρέλας από τον Σεπτέμβρη και εφόσον το επιτρέπουν οι ειδικές συνθήκες του κορωνοϊού. «Υπάρχει πρακτορείο στη Γερμανία, το οποίο μόλις ανοίξει η αγορά, θα πάω» λέει.

Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν μιλάει με κανέναν από τους κριτές του GNTM

Μετά την δημόσια αντιπαράθεση της Έλενας Χριστοπούλου με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και την αποχώρηση της πρώτης, αλλά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το GNTM, η απάντηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για τις επαφές που διατηρεί με συντελεστές του ριάλιτι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. «Δεν μιλάω με κανέναν. Λίγο με την Έλενα Χριστοπούλου μιλά, μέχρι εκεί» είπε κάπως κοφτά, το μοντέλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτη χώρισε είπε γιατί την περίμενε έτοιμη καριέρα στο Λονδίνο,μιλάμε δηλαδή για προτάσεις Όχι αστεία ,ετσι έλεγε η μοντέλα του 1,65

  2. Ποτέ μου δεν έχω δει ριάλιτι!Το μεγάλο
    γέλιο το κάνα με αυτήν την κουκουβάγια
    τη περσινή .Που τις βρίσκουν όλες αυτές.
    Μόνο Ελληνίδες δεν είναι.Αλλη αλβανίδα
    άλλη αρμενισσα.Ειναι πιο υποτακτικες και
    πειθηνιες σε όλα.Οχι πως οι δικές μας πάνε
    πίσω.Απλα ζητάνε περισσότερα .
    Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικος!

Comments are closed.