Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!! Ζευγάρι παραλίγο να πνιγεί στον Βόλο (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
weatherv00

Σε ορμητικό χείμαρρο μετατράπηκε ο κεντρικός δρόμος της Νικήτης  – Πλημμύρισαν σπίτια στα Κανάλια Μαγνησίας – Εγκλωβίστηκε ζευγάρι σε αυτοκίνητο
Με μεγάλη σφοδρότητα πλήττει την τελευταία ώρα τη Χαλκιδική η κακοκαιρία «Νεφέλη».
Ισχυρές καταιγίδες έχουν μετατρέψει τους δρόμους πολλών περιοχών σε ποτάμια, ενώ οχήματα και αντικείμενα στη Νικήτη παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και κατέληξαν στη θάλασσα.
Όπως μεταδίδει το halkidikinews.gr η κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας διεξάγεται με δυσκολία λόγων των έντονων βροχοπτώσεων.


Μεγάλες πλημμύρες στα παράλια της Λάρισας

Ισχυρή βροχόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι και στα παράλια του Δήμου Αγιάς. Από την επέλαση του φαινομένου γέμισε νερά η είσοδος του Αγιοκάμπου.

Μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου προσπαθούν στη παραλία να ανοίξουν διόδους για να αποφευχθεί το «φούσκωμα» των ρεμάτων καθώς υπάρχει ο φόβος πως αν το φαινόμενο συνεχίσει τις επόμενες ώρες με την ίδια ένταση, ενδέχεται να συμβεί. Πάντως μέχρι αυτή την ώρα δεν σημειώνονται σοβαρά προβλήματα.

agia-2-750x420

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Μαγνησία: Πλημμύρισαν σπίτια στα Κανάλια Μαγνησίας 

Ανοιξαν οι ουρανοί από νωρίς το πρωί στην πόλη του Βόλου και σε ολόκληρη τη Μαγνησία, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι.

Τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει η νεροποντή στα Κανάλια Μαγνησίας, όπου έσπασαν ρέματα και πλημμύρισαν δεκάδες σπίτια. Υπολογίζεται ότι έχουν πλημμυρίσει περίπου 30 σπίτια του χωριού, ενώ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Ο δρόμος που συνδέει τα Κανάλια με την Κερασιά έχει κοπεί στα δυο και έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι εγκλωβίστηκε στον χείμαρρο Κερασιώτη που υπερχείλισε και χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση διάσωσης των δυο ατόμων, καθώς το νερό είχε φτάσει ως την πόρτα του αυτοκινήτου. Ευτυχώς, λίγη ώρα αργότερα, το ζευγάρι απεγκλωβίστηκε σώο από το αυτοκίνητο.

weatherv1 weatherv2 weatherv3 weatherv4 weatherv5 weatherv6 weatherv7

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: