Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλει να κάνει βουλευτή τον Λαρισαίο σύντροφό της και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στην “Πλεύση Ελευθερίας”

Κοινοποίηση:
202306100927578812-1200x724

Παραιτήσεις, καταγγελίες και στο βάθος τακτοποίηση των δικών μας παιδιών ή καλύτερα των δικών μας ανδρών από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η «Πλεύση» που προφανώς βρίσκεται σε τρικυμία δέχεται σωρεία καταγγελιών μετά τις τρεις παραιτήσεις στελεχών του κόμματος.


Αίσθηση προκαλεί ότι όπως οι ίδιοι οι αποχωρήσαντες καταγγέλλουν τους τοποθετεί σε χαμηλότερες θέσεις στη λίστα και η ίδια προωθεί τους εκλεκτούς της καρδίας της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στην Α’ Αθηνών τοποθετήθηκε δεύτερος στη λίστα, κάτω από την ίδια την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Λαρισαίος σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, που δεν ήταν καν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο κ. Καραναστάσης πήρε τη θέση της Ελένης Δημοπούλου, η οποία είχε έρθει δεύτερη σε σταυρούς και πλέον είναι στην τέταρτη θέση.

Με βάση τα μέχρι τώρα δημοσκοπικά δεδομένα, ο Λαρισαίος είναι πολύ πιθανό να καθίσει στα βουλευτικά έδρανα μετά τις 25 Ιουνίου.
Μαζί στη ζωή, μαζί και στη βουλή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. τωρα που ειδατε τι σημαινει Ζωη, φυγετε απο κει και ελατε Λεβεντη. Να υπαρχει μια ελληνικη φωνη στη βουλή

  2. η πλεύση ελευθερίας ιδρύθηκε από τον Γιάννη Σταθά, Ραχήλ Μακρή και Ζωή Κωνσταντοπούλου. (Η ιδέα ήταν του Σταθά – νύν Δήμαρχος Διστόμου κτλ.) ο Διαμαντής Καραναστάσης γνώρισε την Ζωή ΜΕΤΑ την ίδρυση του κόμματος. η Ζωή με τον χαρακτήρα της, έδιωξε σύντομα τους άλλους δύο συνιδρυτές του κόμματος. Τα ιστορικά ποσοστά του 5 έως 8 % είχαν καταγραφεί πρίν φύγουν τα πρώτα δύο ιδρυτικά μέλη. Το κόμμα σήμερα είναι μιά παραλλαγή του Ποταμιού, με τεράστια προβολή από τα συστημικά ΜΜΕ, με τα οποία έχει άριστες σχέσεις η εναπομείνασα από τα ιδρυτικά μέλη.
    Ημουν παρών στις πρώτες στιγμές της γέννησης αυτού του κόμματος και γνωρίζω ακριβώς και ποιός συστησε (και με τί σκοπό) τον Καραναστάση στην ΖΚ.

  3. Βρέθηκε άτομο να κάτσει δίπλα της;Ήρωας,ήρωας

  4. Ειναι τρελη αυτη καλε. Την βλεπω στο σουπερ μαρκετ χρονια μιλαει στον εαυτο της! Βρηκε τωρα καποιον κ της ειπε να το παιζει γλυκουλα! Δεν ειναι στα καλα της ρολος ειναι. Mια νευροσπαστη ειναι

  5. Μα δεν ητανε νυμφευμενη με ναυτικο ταξιδευτη? Ψιλα γραμματα θα μου πειτε! Εχω χασει…συνεχειες μαλλον!

  6. Πολύ χοντράδα αυτή. Δεν το περίμενα από την Κωνσταντοπούλου. Εχει πέσει πολύ από τα μάτια μου.

  7. Την πάτησε η Ζωίτσα με τίς άστοχες κινήσεις της . Θά μείνει εκτός Βουλής !

  8. Το κόμμα είμαι εγώ λέει η κόρη του κομμουνιστή Κωνσταντόπουλου, όλοι βρίσκονται για τη δόξα τη δική της, αλλά και την ευημερία του συντρόφου της. Το σταλινικό DNA στο αίμα της καθορίζει την πορεία της «πλεύσης» της, όποιον θέλει τον καθαιρεί, του αρπάζει τις ψήφους που έλαβε ή του δείχνει την έξοδο. Σε Γκούλαγκς θα στείλει τους Έλληνες, αν ποτέ μας κυβερνήσει.

  9. Να υποθέσω ότι εφόσον μπει η Πλεύση στη Βουλή, η Ζωή δεν θα κρατήσει την έδρα της Α Αθήνας αλλά κάποιαν άλλη, εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα;
    Θλίψη.

  10. γελοιοτητες και παλι. Αλλωστε και η Ζωη απο τον πατερα της προωθηθηκε που ηταν προεδρος του Συνασπισμου/Συριζα

  11. Δίκαια & έντιμα
    Έτσι βλέπουν τα κινήματα κάποιοι, δικά τους μαγαζιά. Για την εξουσία κ την βουλευτική αποζημίωση (δημόσιο χρήμα), όσο για τον λαό ότι περισσέψει και που είστε ψηφίστε μας

    1. και με 1,5% αν παρεις εχεις κρατικη επιχορηγηση, εκει στοχευουν τα μικρα κομματα

Comments are closed.