Η Ελλάδα στις επικίνδυνες χώρες του κόσμου: Τι φοβούνται οι τουρίστες στη χώρα μας! (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
polites-ellada

Στο Top 10 των χωρών που θεωρούνται πιο επικίνδυνες για τους τουρίστες για το 2018 βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun που αναφέρεται σε διάφορες έρευνες.

Σύμφωνα με τις έρευνες από τα World Economic Fund και World Risk Report, η Ελλάδα βρίσκεται στον κατάλογο των χωρών με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα και τον μεγαλύτερο κίνδυνο για να προκληθεί κάποια φυσική καταστροφή.

Συγκεκριμένα η Ελλάδα, βρίσκεται στη 10η θέση (τελευταία δηλαδή) στο Τop 10 με τους λιγότερους ασφαλείς προορισμούς από άποψη εγκληματικότητας.

Ενώ, στους μη ασφαλείς προορισμούς από άποψη φυσικών καταστροφών η Ελλάδα βρίσκεται στην 3η θέση, με αποτέλεσμα αυτός να είναι, όπως δείχνει και η έρευνα, ο μεγαλύτερος φόβος όσων δεν επισκέπτονται τη χώρα μας.

Στον ίδιο κατάλογο με τις επικίνδυνες χώρες, βρίσκονται εκτός από την Ελλάδα η Ταϊλάνδη (δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος), η Τουρκία, το Μαρόκο και η Ιορδανία.

Στo Top 10 των χωρών με τα περισσότερα ρίσκα στις φυσικές καταστροφές, την πρώτη και τη δεύτερη θέση κατέχουν η Ιαπωνία και το Βιετνάμ αντίστοιχα.

To Top 10 των χωρών με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα

To Top 10 των χωρών με τα περισσότερα ρίσκα στις φυσικές καταστροφές

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: