«Η Ελλάδα σκοτώνει γυναίκες και παιδιά»: Νέα αήθης επίθεση Τσελίκ στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:
ΔΦΔ

Προκλητικά επιμένει στην τακτική των επιθέσεων κατά της Ελλάδας, η Άγκυρα, με τον εκπρόσωπο του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, να απειλεί και να κατηγορεί τη χώρα μας, ενώ επέμεινε στη θέση της Τουρκίας να στείλει περισσότερα όπλα και στρατό στα κατεχόμενα της Κύπρου!

Όπως προκλητικά ανέφερε: «Η αλόγιστη υποστήριξη όπλων δεν θα αποφέρει καλά αποτελέσματα για την ειρήνη στην περιοχή. Αυτοί που το επιτρέπουν δεν κάνουν σωστή δουλειά. Η Ελλάδα σκοτώνει ανθρώπους, μετανάστες, γυναίκες και παιδιά στο Αιγαίο μπροστά στα μάτια της ΕΕ».

Και συνέχισε: «Πού θα μιλήσεις για συνείδηση και νόμο; Όταν παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα ενός ατόμου εκτός ΕΕ… γιατί δεν μιλάτε όταν μια χώρα μέλος της ΕΕ σκοτώνει γυναίκες και παιδιά; Αυτό είναι ξεκάθαρο ότι συγχωρεί τη σφαγή».

Μάλιστα είχε το θράσος να αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι αυτή που παρενοχλεί την Τουρκία!  «…Οι ΗΠΑ όταν συσσωρεύουν όπλα στις βάσεις στην Ελλάδα, κάνουν λόγο πως πρόκειται για την επιθετική πολιτική της Ρωσίας. Η Ελλάδα χρησιμοποιεί αυτή τη στήριξη για να απειλήσει και να παρενοχλήσει την Τουρκία. Με βάση την πολιτική της Ελλάδας, μια τέτοια αμέτρητη υποστήριξη όπλων στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο δεν θα έχει θετικά αποτελέσματα ούτε για το ΝΑΤΟ ούτε για την ειρήνη της περιοχής. Βλέπουμε ότι αυτοί που έδωσαν αυτά τα όπλα και δημιούργησαν αυτές τις βάσεις δεν προειδοποίησαν την Ελλάδα για το νόμο», ανέφερε.

Και συνεχίζοντας αναφερόμενος στις ΗΠΑ σχολίασε ότι υιοθετεί «μια στάση που θα ενισχύσει την πλευρά του επιτιθέμενου στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο και θα κάνει περισσότερες παράνομες ενέργειες» και επέμεινε για τα κατεχόμενα επανέλαβε πως «η Τουρκία αυξάνει περαιτέρω τα όπλα και τη στρατιωτική υποστήριξη στη Βόρεια Κύπρο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: