Η Ελένη Ράντου τα “χώνει” στην κυβέρνηση: «Ούτε την παραμονή στο σπίτι μας δεν μπορείτε να μας διασφαλίσετε» (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
Ελένη Ράντου

Η Ελένη Ράντου μέσα από μήνυμά της στο facebook εξέφρασε την αγανάκτησή της απέναντι στην κυβέρνηση που έχει αφήσει τους πολίτες στο έλεός τους χωρίς ρεύμα.

«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση.

Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (Μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. το μπόλι τρέξατε όλοι να το κάνετε σαν πρόβατα, ολα να τα δέχεστε απο εδώ και μπρός

  2. Ελενίτσαμ, ναι φταίει το κουλό επιτελικό κράτος για τις κεντρικές οδούς και αρτηρίες, αλλά για την αυλίτσα σου και για το πεζοδρόμιο και το κομμάτι του δρόμου μπροστά στην σπιταρόνα σου φταίς αποκλειστικά εσύ. Έτσι γίνεται στα οργανωμένα και υπεύθυνα κράτη γιατί έχουν ταυτόχρονα συνειδητοποιημένους και πραγματικά υπεύθυνους,ενεργούς πολίτες. Γκέ-γκέ;;; Μου θέλετε τις πανάκριβες βίλες στα Βόρεια, Βαρυμπόπη, Εκάλη,Διόνυσο κλπ.,αλλά με τόσα φράγκα πάρε μια γεννήτρια,εξτρά ξύλα για το τζάκι,προμήθειες για τροφή και πόσιμο εμφιαλομένο νερό,όπως κάνει το κάθε σπίτι φτωχό ή πλούσιο σε απομακρυσμένα χωριά,είτε πεδινά,είτε ορεινά από τα πολύ παλιά χρόνια ο.κ;;;; Κρατικοδίαιτο σούργελο κι εσύ του Ανδρέα και του Σημίτη, ψευτοαναρχοσούργελο. Μία κουβεντούλα για το φιλαράκι σου τον Βρώμα και την υπόθεση με τον Λιγδιάρη και τα ασυνόδευτα δεν ακούσαμε από το στοματάκι σου. Στερέψαν τα τσάμπα και μαύρα χρήματα από τον κόβιντ, τα πολιτιστικά των δήμων,οπότε μια θέση στην βολή για ύπνο,χασμουρητό και εθνική προδοσία,σου είναι ότι πρέπει έτσι;;; Το μόνο σου δίλλημα,είναι σύριζα ή κινάλ;;; Για τον παγκόσμιο διαχωρισμό,για τον ισλαμοφασισμό,για την προστασία των δικών σου καλόπαιδων στους λαθρό σε βίλα αμαλίας και ασοεε, κουβέντα. Άντε στο διάολο κι εσύ. Μήπως να τσοντάρουμε και τίποτα για να κάνει πλαστική ο Βασιλάκης σου στην μύτη του δωρεάν;;;

  3. Καλά με τόσα φράγκα μια γεννήτρια δεν έχει και αυτή έλεός πια με την ξιπασμενή να μιλούσε και κανείς που δεν έχει να φάει να το καταλάβουμε αχαχαχα

  4. Γεια σου Λεναρα! Που να δεις και 12ωρη διακοπη με τη μανα μου σε αναπνευστικο μηχανημα! Που, Αθηνα κεντρο! Να φοραω αλυσιδες μεσανυχτα να τη παω στο Νοσοκομειο! Ασθενοφορα γιοκ! Μητσοτακη απληρωτα αυτα δεν θα μεινουνε κι ο ιδιος ο Θεος νασαι Καλιγουλα!

  5. Ενώ με τον μεταλλαγμένο γιαλαντζι αριστερό παλιάτσο θα ήσουν σε καλύτερη θέση.Ουστ συριζοβλημα.

    1. Σε πολύ καλύτερη θέση! Αρχοντική! Είναι Γνήσιος Αριστερός, Σοβαρός και Καλόψυχος Άνθρωπος με Υγιή Νου!

Comments are closed.