Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει και ο Βασίλης Μπισμπίκης… λιώνει για εκείνη – Νέα έξοδος για τα “πιτσουνάκια”(Βίντεο)

Κοινοποίηση:
despoina-vandi-vasilis-bisbikis-kai-episimos-mazi-piastikan-ston-fako-tou-paparazzi

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επισκέφθηκαν το Σάββατο το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο φίλος τους Μανωλής Κονταρός μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη, αφού πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε «στην αυλή του παραδείσου» και όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε ο Τσαλίκης, ο Βασίλης Μπισμπίκης την αποθέωσε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γελάνε και τα σκυλιά με την ξεφτίλα της ατάλαντης γεροντομπεμπέκας.

  2. Καθαρή είναι μια γυναίκα αν δεις στη βρύση του wc της συνδεδεμενο λεπτό λάστιχο με το οποίο πλένει τον κόλπο της.

  3. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΟΞΙΑΣΜΕΝΗ ΜΑΛΕΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΒΙΣΣΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

  4. To οτι η Δεσποινα που μεχρι τωρα ηταν χαμηλων τονων διατυμπανιζει τοσο προκλητικα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα μετα το χωρισμο της , την νεα σχεση της εμενα ευλογα μου λεει οτι πραγατικα ο Ντεμης την εφτασε στο αμην και νιωθει ισως οτι ετσι τον εκδικειται. Δε λεω οτι δεν ειναι πραγματικα ευτυχισμενη αλλα οι κινησεις της δειχνουν και ενα βαθμο εκδικησης
    Απο την αλλη το οτι δεν επελεξε καποιο εφοπλιστη , μεγιστανα ,πολιτικο, οικονομικο παραγοντα , επιχ/α νυχταδικων κτλ που ανετα θα μπορουσε να εχει βλεπε Σταη βλεπε Μπαλατσινου βλεπε Θεοδωριδου Νατασσα και ειναι μαζι με ενα ταπεινο σχεδον αγνωστο μεχρι σημερα ηθοποιο εμενα μου λεει οτι ΜΠΡΑΒΟ της ! αυτο ειναι δειγμα οτι δεν εχει προτεραιοτητα το χρημα στη ζωη της και οτι ψαχνει τν αληθινο ερωτα που προφανως ο Ντεμης δεν της προσφερε.
    Οσο για την ηλικια μην κρινουμε αρνητικα , γιατι οταν ψαχνεις το αληθινο ερωτα μπορει το timing να ρθει και στα 80 αλλιως εισαι με καποιον μον ο για να εισαι .Δεν την βλεπω να μπεμπεκιζει απλα την βλεπω να λαμπει απο ευτυχια και μακαρι να της βγει γιατι σαν καρκινακι η Δεσποινα κανει μακροχρονιες σταθερες σχεσεις.

Comments are closed.