Η ΓΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΒΑΛΑ…Ανήθικο γλεντοκόπι πάνω στα 120 πτώματα του κορωνοϊού. Σούζες και πάρτι χωρίς μάσκες από τον Γκούφη- Κούλη και τη νοσηρά μεγαλομανή σύζυγο. 3+1 βαριά ποινικά αδικήματα, χώρια την ξευτίλα

Κοινοποίηση:
makeleio 01 2-12 (1)

im_teaser_2-12-2020

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου 2020 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ, 

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 10 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

alitheia-aima-banner

Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

Αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.


24_vevaiosi.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Δηλαδή οποίος πολιτικός καταφερθεί εναντίον του Νότη ηθικολογώντας σχετικά με κοκαινη , θα πρέπει να κάνει ο ίδιος το τεστ για κοκαινη ώστε να μας αποδείξει ότι μπορεί να μιλάει ως καθαρός , Έπεσαν οι ίδιοι στον λάκο που έσκαψαν ΧΑΑ ΧΑΑ χα! Οποίος τολμάει λοιπόν ας ανοίξει στόμα..

  2. Εξαιρετικό το στιγμιότυπο του γκούφυ, εεε του κούλη…

  3. Άμα προβάλουν τη δικαιολογία “για το καλό της κοινωνιας”θέλεις δεν θέλεις θα σε τρυπήσουν.Το δεν θέλεις το εννοώ ότι θα χτυπήσει τη πόρτα σου ο αστυνομικός και θα σου πει Έλα στο τμήμα σε θέλει ο διοικητής ειδάλλως στη μπουζου….

  4. Η ΓΗΡΑΙΑ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥ, ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΓΗΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛ@ΚΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ Π Ρ Ο Ε Κ Τ Α Σ Η ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΄΄ΙΠΠΕΥΕΙ΄΄, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ….. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΄΄ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ΄΄ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ-ΣΟΥΡΓΕΛΟ, ΟΤΑΝ ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ (ΓΙΩΤ)ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜΑΣ ΤΗΣ΄΄ ΥΨΗΛΗΣ΄΄ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ……

  5. ΖΗΤΕΙΤΕ ΗΓΕΤΗΣ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κυβέρνηση αλλά κακομαθημένα παλιόπαιδα που κληρονόμησαν εξουσία με την αφέλεια των αμνοεριφίων.

  6. Εχτές όλοι κουνιόντουσαν στο εξώφυλλο με το Νότη . Κουτσομπόληδες!!Πήραν φτυάρια και κάνανε άκρως αναιδείς, τσάρκα στο εξώφυλλο αυθαδιάζοντας. Σήμερα με τη γριά μόκο και κοκομπλόκο. Πούντα τα όψιμα τεκνά??
    Πιο γριές από ποτέ!! Δηλώνουν γριές και το χαίρονται!!

    1. Τώρα εσύ τί έχεις με τις ηλικιωμένες γυναίκες και τις βρίζεις; Και γιατί τις συγκρίνεις με αυτήν που μοιάζει με τον Μουστάκα στο Μήτσο τον Ρεζίλη ή αλλιώς ο γλυκοψεύτης όταν έβγαινε ραντεβού με μία ηλικιωμένη;

  7. Μήπως εννοείτε Η ΓΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΒ(Α)ΛΙΑΡΗ::

    1. Μέσα είσαι μεγαλε….έπεσες διάνα!!!!! Αφού όλη μέρα με το λιλι της ασχολείται.

  8. O,τι ισχύει για τους υπoλοίπους πρέπει να ισχύει και για τον πρωθυπουργό μιας χώρας. Δεν μπορεί να μας κουνά το δάκτυλο για τις μετακινήσεις και τους εμβολιασμούς και να κάνει ο ίδιος εξορμήσεις με ποδήλατα και μηχανάκια και ό,τι να ναι και να βγάζει και φωτό με άλλους.

    1. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ “ΜΠΑΤΣΟΙ” ΤΑΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΗΜΕΡΟΙ

  9. Η γριά θέλει καβάλα και τη θέλει να ‘ναι …(.e ) duro

  10. Ένα μεγάλο μέρος της Πάρνηθος έχει χαρακτηρισθεί δρυμός και δεν επιτρέπονται τα θορυβώδη δίκυκλα ανωμάλου εδάφους, διότι ενοχλείται η πανίδα, που περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων τα γνωστά ελάφια και λύκους που επανέκαμψαν μετά από δεκαετίες στην περιοχή.
    Υπάρχουν θαυμάσια μονοπάτια για ορειβατικό ποδήλατο και φυσικά άπειρα μονοπάτια για ορειβάτες και για απλούς περιπατητές λόγω της Α΄δυσκολίας.

    Εν τάξει η Μαρέβα σε ηλικία 53 ετών δεν είναι καμμιά γρηά, απλώς έχει εισέλεθει φυσιολογικά στην εμμηνόπαυση.
    Η μητέρα της στην ηλικία της βαμμένη ξανθιά με εμφανώς σιλικονούχα χείλη.

  11. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ:«Κάθε ευρώ που δαπανούμε είναι μελλοντικοί φόροι»
    Μετάφραση: ετοιμαστείτε να σας γ@μ@σουμ@ .Νέο μνημόνιο με άλλο όνομα σας περιμένει μόλις σας μπήξουμε τη βελόνα!
    Με πρόφαση το κορωνοϊό, μετά τον τουρισμό πέφτει και το τελευταίο «κάστρο» της ελληνικής οικονομίας, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, δλδ το λιανεμπόριο.
    Διαλύεται Δλδ βάσει σχεδίου η μεσαία τάξη!!
    Η «επιτροπή Πισσαρίδη» (η πολιτική ευθύνη μεταφέρεται σταδιακά μέσω «εκθέσεων» σε τεχνοκράτες και σε εισηγήσεις ειδικών!!) ζητά να μην υπάρχουν τόσες μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και οι αυτοαπασχολούμενοι να γίνουν… μισθωτοί, δηλαδή υπάλληλοι των πολυεθνικών.
    Ο έλεγχος των ανθρώπων μέσω της απώλειας του εισοδήματος τους και η εξάρτηση τους από τις πολυεθνικές και τα κρατικά επιδόματα, είναι το εργαλείο των παγκοσμιοποιητών για την πλήρη υποταγή και ανοχή τους στα πάντα χωρίς καμία αντίδραση. Αυτή όμως είναι η αρχή ακόμα, μέχρι να χοντρύνει κι άλλο το θέμα και ν’ αρχίσουμε να μιλάμε για υποχρεωτικές επεμβατικές μεθόδους για την σύνδεση των εγκεφάλων μας με την τεχνητή νοημοσύνη, αφού πλέον μέσω των επαναλαμβανόμενων εμβολιασμών και τον αναλφαβητισμό που θα προσφέρει η εκπαίδευση ,εμείς δεν θα έχουμε καθόλου νοημοσύνη!!!!

  12. Η Γριά όμως την καβαλάει την EDURO.
    Ξεφτέρι η γριά!! Τίγκα στην ποδαρίλα το αθλητικό ,το πόδι έχει να πλυθεί από τις προσανδάλιες εποχές. Η χαρά των μυκήτων!
    Το βρήκα!! Γι’ αυτό ο Κούλης ανεβάζει τη μάσκα μέχρι τα μάτια τώρα τελευταία σε κλειστούς χώρους !!!

  13. Τι είναι πάλι αυτό: Η ΓΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΒΑΛΑ!!
    Τίτλος σοβαρής εφημερίδας είν’ αυτός;;;
    Μόλις το είδα έσκασα στα γέλια!!
    Μήπως εννοείτε η Γριά Κότα έχει το ζουμί;;;
    Ή μήπως μπερδέψετε την πολιτική με το ποδόσφαιρο;;;;;

  14. Μη μου βγάζετε τα κόκκινα γιατί θα τα δουν μερικοί και θα σαλταρουν ,θα σας περάσουν για κομμουνιστές!!

  15. Ένας φίλος μου γιατρός, μου είπε να παρακαλέσω θερμά τον Στέφανο Χίο να βγάλει ένα πρωτοσέλιδο σύμφωνα μ’ αυτά πού μου είπε, τα οποία βάζουν το μαχαίρι στην καρδιά αυτών που επιθυμούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.Μου είπε λοιπόν ότι ο κ.Μητσοτάκης δήλωσε, ότι δεν πρόκειται να κυνηγάει τον κόσμο για να του κάνει το εμβόλιο, γιατί αυτό πρόκειται να το κάνει μόνη της η ελεύθερη αγορά, εννοώντας ότι δεν θα μπορεί να ταξιδέψει αν δεν επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού. Πιθανώς μάλιστα να μην μπορεί να μπεί χωρίς αυτό το πιστοποιητικό σε μπάρ, εστιατόρια και αλλού.Η κρίσιμη ερώτηση λοιπόν είναι η εξής: Υποτίθεται ότι το εμβόλιο θέλουν να μας το κάνουν για ν’ αποκτήσουμε όλοι αντισώματα εναντίον του κορωνοϊού. Όμως ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού (όπως δείχνουν τα κρούσματα), έχει ήδη νοσήσει ή πρόκειται να νοσήσει, έχοντας καθόλου συμπτώματα, ελαφρά συμπτώματα, μέτρια, βαριά συμπτώματα αλλά στο τέλος να ξεπεράσει τον ιό αποκτώντας αντισώματα εναντίον του που διαρκούν μήνες.Πολλοί απ’ αυτούς δωρίζουν αυτά τ’ αντισώματα σ’ άλλους ασθενείς για να γίνουν καλά. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι που ξεπέρασαν τον ιό και έχουν αντισώματα εναντίον του κορωνοϊού γιατί να πρέπει να εμβολιαστούν και να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού;;;;;
    Ρωτήστε να μάθετε τι έχει να πεί γι’ αυτό ο κ.Τσιόδρας!!!!!!!!

    1. Δεν μπορεί να σας τα φέρνει όλα έτοιμα ο Χίος στο πιάτο.Υπαρχουν στοιχεία στο διαδίκτυο που καθιστούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό παράνομη ιατρική πράξη.Να ανοίξει τα μάτια του ο κόσμος και να κοιτάξει να προστατεύσει την οικογένεια του.ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

    2. γιατι οι μιζες που θα παρουν ειναι να γινουν τοσα εμβολια που τους εχουν πει τι νομιζατε οτι ενδιαφερονται για την υγεια του κοσμου? τοσα χρονια γιατι δεν το κανανε? τωρα τους επιασε ο πονος? για αυτο ανεβοκατευαζουν τα νουμερα σαν ανσασερ για να τρομαξει ο κοσμος και να τρεξει σαν τον βεγγο για το εμβολιο μην χασουν την μιζα τους ολα συμφωνημενα ειναι

Comments are closed.