Η Αποθέωση της L’ Equipe στον Πέδρο Μαρτίνς: «Ο άνθρωπος που πίστευε»

Κοινοποίηση:
martins_c

Την τιμητική του έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στην γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», με αφορμή τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με την Μαρσέιγ.

Ολυμπιακός και Μαρσέιγ διασταυρώνουν απόψε (01/12, 22:00) τα ξίφη τους για την 5η αγωνιστική του Champions League, και οι Γάλλοι έπλεξαν το εγκώμιο του Πορτογάλου τεχνικού, Πέδρο Μαρτίνς.

«Ο άνθρωπος που πίστευε», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της  «L’ Equipe», στο αφιέρωμα της για τον 50χρονο τεχνικό των Πειραιωτών, το οποίο αναφέρει:

«Ο φιλόδοξος προπονητής του Ολυμπιακού συνεχίζει την παράδοση των Πορτογάλων που πετυχαίνουν στην Ελλάδα. Ως ποδοσφαιριστής ήταν ένας σοβαρός και αξιόπιστος μέσος στη σκιά μιας χρυσής γενιάς και του Πάουλο Σόουζα. Σήμερα είναι ένας ακόμη πετυχημένος Πορτογάλος προπονητής στο εξωτερικό, ο πρώτος τεχνικός που αρχίζει τρίτη διαδοχική σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού στον 21ο αιώνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σαν προπονητής είναι πολύ καλός, αλλά σαν άνθρωπος είναι να τινάζεις τον γιακά σου!!! Ρωτήστε την προηγούμενη ομάδα του στην Πορτογαλία και θα φρίξετε…

Comments are closed.