Η Αντελίνα Βαρθακούρη, η βόλτα στη Βαρβάκειο, η αλήθεια και ο… πατσάς! (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
adelina-1280x720

Βόλτα στη Βαρβάκειο αγορά έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη, προκειμένου να μάθει τα νέα, την αλήθεια και τα προβλήματα των ανθρώπων, όπως έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε.

 Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε, αν και ντάλα καλοκαίρι, να φάει και τον πατσά σε εστιατόριο της αγοράς.

«Βαρβάκειος…για να μάθεις τα νέα, την αλήθεια και τα προβλήματα των ανθρώπων πρέπει να θέλεις να αφιερώσεις σε αυτούς τον χρόνο σου…να κουβεντιάζεις μαζί τους, να συμφωνείς, να διαφωνείς αλλά πάνω απ’ όλα να θέλεις να τους ακούσεις όλους.
Πρέπει να θέλεις να μπεις στα παπούτσια του άλλου και να δεις με τα μάτια του…αυτό αγαπώ να κάνω, αυτό ονειρεύτηκα απο μικρή, αυτό αγάπησα στη τηλεόραση, αυτό σημαίνει για μένα “ζωντανή” εκπομπή…η φωνή σας.
Όπου κι αν πήγα, ότι κι αν έκανα το πιο σημαντικό σχολείο στη ζωή μου ήσασταν και θα είσαστε εσείς οι ίδιοι και οι ιστορίες που μοιράζεστε μαζί μου.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μας το παίζει μαμά Τερέζα. Δεν βλέπει τα χάλια της που πατωσε και τώρα δεν έχει εκπομπη. Αχ καημένη για να γίνεις παρουσιαστρια πρεπει να εισαι νεα, ωραια και με ταλέντο. Η ηλικία σου ειναι για το σπίτι να πλύνεις τις κατσαρόλες.

    1. Όσο ανυπόφορη κι αν είναι, γι’ αυτά έχει κάτι σαν και σένα…

Comments are closed.