Η Ανακοίνωση του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ! Ποια κόμματα τον απαρτίζουν!

Κοινοποίηση:
πατριωτικη

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες,

Με ιδιαίτερη τιμή, υπερηφάνεια και χαρά σας ανακοινώνω ότι συμπτύξαμε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ με σκοπό να είμαστε εκπρόσωποι όλων των Πατριωτικών Δυνάμεων της χώρας μας στη νέα Βουλή, για να προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα,

να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε λαθρομετανάστες.

Τα κόμματα τα οποία απαρτίζουν αυτή τη στιγμή τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ

είναι τα κάτωθι:

1.      η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του Προδρόμου Εμφιετζόγλου

2.      η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.  του Κωνσταντίνου Μπογδάνου,

3.      το ΚΙΝΗΜΑ ´21 του Ζώη Μπέχλη

4.      οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ του Φαίδωνα Βόβολη,

5.      το Τ.ΟΛ.ΜΑ. του Θανάση Κολυβά,

6.      ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ του Γιάννη Μαλταμπέ

7.      το ΕΛΚΙΣ  του Δημήτρη Μπακάλη

8.      η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Ηλία Μαρκόπουλου

9.      το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ του Παναγιώτη Ματζάνα.

Στις επόμενες μέρες εκτιμούμε ότι θα έρθουν και άλλα κόμματα να ενωθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια. Θα με ρωτήσετε: Γιατί δεν συμμετέχει ο κος Νάτσιος ή ο κος Βελόπουλος; Του κου Νατσιού, του ζητήσαμε τρεις φορές να συνεργαστούμε αλλά το απέρριψε. Λυπούμεθα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε. Στον κο Βελόπουλο επίσης ζητήσαμε να συνεργαστούμε, αλλά εκείνος δεν μας προσέφερε ούτε μία έδρα δια αντιπροσώπου.

Έλληνες Πατριώτες, σας καλούμε να μας υποστηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις στον αγώνα αυτό για την Πατρίδα μας.

Με τις θερμές πατριωτικές μου ευχές, για μία γερή νίκη, για το καλό μας, για το καλό των παιδιών μας, για το καλό της Πατρίδας μας.

Σας χαιρετώ με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. O Νατσιός πρέπει να πάει στο πατριωτικό συνασπισμό, αν θέλει να δει βουλή. Να θυμίσω ότι μόλις ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου κατάλαβε ότι το κόμμα του Πατριωτική Ένωση δεν θα πάρει έγκριση από τον Άρειο Πάγο πρότεινε (είναι η σωστή λέξη, γιατί οι ψηφοφόροι δεν είναι γίδια) εμμέσως στους ψηφοφόρους του να πάνε στον Δημήτρη Νατσιό του κόμματος “ΝΙΚΗ” σας παραπέμπω στην εφημερίδα “Ελεύθερη ΏΡΑ” Τετάρτη 26/04/2023 Αρ. Φύλλου 6015 πρωτοσέλιδος τίτλος: “Ύστατη έκκληση Εμφιετζόγλου για την σωτηρία της πατρίδας” και υπότιτλος εκτός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο(ένα πανκι είναι κι αυτός, να βγάζει λόγους σαν τον μεθύστακα μέσα σε αμάξια με μαύρους κύκλους κάτω απ τα μάτια και μια καρδιά χίλια κομμάτια), καλεί σε συστράτευση και τη ¨ΝΙΚΗ” του Δημήτρη Νατσίου. Επαναλαμβάνω η χρονική στιγμή που βγήκε το πρωτοσέλιδο δεν ήταν τυχαία εκκρεμούσε η απόφαση του Αρείου Πάγου για την έγκριση των πολιτικών κομμάτων που θα κατέβαιναν 21/05/2023 εκλογές. Άλλωστε τι νόημα έχει να μείνουν και οι δύο εκτός βουλής (γιατί κατά την προσωπική μου πάντα γνώμη και οι δύο ταυτόχρονα δεν μπαίνουν βουλή & και να είναι μέσα και ο Κυριάκος Βελόπουλος “Ελληνική Λύση”, δηλαδή σύνολο 3πατριωτικά κόμματα), για να ωφεληθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ να βγάλει 180 βουλευτές(που είναι ο διακηρυγμένος σκοπός της, για να κάνει ότι γουστάρει);

  2. Μετά την προεκλογική υποστήριξη, αρχικά στον Μητσοτάκη και μετά στον Φελόπουλο, επιστρέφεις με τρολ υπέρ του Φελόπουλου, ενός συνεργάτη, εκ των συνεργατών των Γερμανών.
    Ήθελα νά ‘ξερα, τί είδους Ιστορία διδαχτήκατε εκεί στην Κεφαλονιά …

  3. με συνασπισμό ΠΕ μειώνονται οι πιθανότητες για 7κομματική βουλή αφού μαδάνε από ΝΙΚΗ. Καλά κρασά από τον Κ0ύλη

  4. Καλά κρασιά. Η χαρά του Κούλη είναι όλοι αυτοί. Αφού δεν πάνε όλοι μαζί με το μόνο κόμμα δεξιότερα της ΝΔ που μπήκε στη Βουλή τότε δεν γίνεται τίποτα. Αρέσει δεν αρέσει η λύση είναι η στρατηγική ψήφος, όμως ως συνήθως τα δεξιά κόμματα παίζουν το καθένα το δικό του βιολί, δεν ενώνονται να γίνουν μια μεγάλη ορχήστρα του κοινοβουλίου. Δυστυχώς.

  5. Περιμένω με ενδιαφέρον την άποψη Κασιδιάρη. Μα πολύ ενδιαφέρον!!

  6. Να τους συμπαθείτε όλους! Σκοπός είναι να εμποδίσουμε την αυτοδυναμία του Κούλη χρυσου

  7. Ενδιαφέρον συνασπισμός αρκεί να μην το κόψει ο Α.Π. Θα ήθελα να δω και την πνοή δημοκρατίας του Κούβελα μέσα. Δεν γνωρίζω τη δυναμική του Εμφιετζόγλου και του Μπογδάνου για να την αθροίσω καθώς δεν συμμετείχαν στις τελευταίες εκλογές.

  8. Στην λίστα βλέπουμε πουλημένους, που μόλις εμφανίστηκε ο Εμφιετζόγλου με τα λεφτά την περασμένη εβδομάδα, τα πήραν.
    Το ΕΠΑΜ που δεν πουλιέται, δεν κατεβαίνει.

  9. Aυτος δεν μπορει να ταχτοποιησει τα του οικου του φορολογικα την Ελλαδα και τους ελληνες θα σωσει…πληρωσαι κανα φορο και ασε τα ψωφια….

  10. Ο Μπογδανος πως μας προέκυψε πατριώτης ρε παιδιά;

  11. Να επιτέλους ένα ευχάριστο ενωτικό μύνημα για να δούμε….

  12. Θα προλάβουν οι δύσμοιροι να κατεβάσουν ψηφοδέλτια;

Comments are closed.