“Η Αλίκη Βουγιουκλάκη χρωστούσε σε όλη την Αθήνα και ήταν κακιά” – Απίστευτη αποκάλυψη για τη σταρ

Κοινοποίηση:
01e092_aliki_vougiouklaki

Άγνωστες πτυχές της συμπεριφοράς της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία…πολλές φορές είχε φορέσει ρούχα του, αποκάλυψε ο σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας σε παλιότερη συνέντευξή του.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου: “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πώς ήταν;”, ο Ντίμης Κρίτσας απάντησε:

“Παρόλο που ήξερε ότι δεν της είχα καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια, εκείνη ήθελε πάντα εμένα. Δεν πήγαινα ποτέ τα ρούχα στην Αλίκη αν δεν έμπαιναν πρώτα τα λεφτά στην τράπεζα. Μπορεί να χρωστούσε σε όλη την Αθήνα, αλλά εγώ γλίτωσα. Πάντα ήταν προκλητική και κακιά. Ήθελε να χαλάει τις δουλειές των άλλων”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ειπε ο μεγας σχολιαστης και τελικα εβαλε μια τελεια αντι για τα στοιχεια του……..

    1. Βγάλε πρώτα τα αληθινά σου στοιχεία να δω ποια είσαι εσύ που όλες είτε με τα αληθινά σας προφιλ κάνετε μπουλινγκ και καλά μιλώντας γενικά και αόριστα γιατί είστε κότες είτε με κρυφά κάνετε ότι κανείς εσύ! Βάλε ποια είσαι να δω κι εγώ ποια ασχολείται και το παίζει ξύπνια και μιλά μωρή κότα και εσυ και όλες καθαρά και θα σου πω εγω μετά τι είναι ο καθένας και η καθεμία!

  2. Αν η Αλίκη μας μπορούσε να του απαντήσει ας έλεγε ό,τι ήθελε. Τώρα που αναφέρεται προσβλητικά για εκείνη είναι και αργά και ντροπή. Την Αλίκη πάντα όλοι μας θα την έχουμε μέσα στην καρδιά μας.

  3. ΕΛΕΟΣ, ρε “άνθρωποι” …
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ …
    Αφήστε την ψυχούλα της να αναπαυθεί …
    ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΟΥ, χαρακτηρίζεται η άδικη πράξη στην οποία επιδίδεστε, ανηλεώς …

  4. Mπράβο κ.Κρίτσα

    Για να πάρει τηλφ στα γυρίσματα μάζευε δεκάρεσ από τους κομπάρσους.
    Και για να είμαστε δίκαιοι άλλη αρχιτσιγγούνα ήταν η αείμνηστη Φλωρέτα Ζάννα.
    Κάποτε που η μητέρα μου εργαζόταν στην Φ.Φ., με 40 βαθμούς πήγαν κωπαϊδα για να γυρίσουν τις σκηνές σχετικά. Περπατούσε το κομβόι και σε μια στιγμή σταματάνε για να της πλύνει τα πόδια η αμπιγιέζ της στην Υλίκη. Ο Θεός να την αναπαύσει και να έχει βρεί παράδεισο!

Comments are closed.