Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ! “Η ΕΛ.ΑΣ οφείλει να προστατεύσει και τον δημοσιογράφο που δεν θυμόταν ο πληροφοριοδότης του Βαξεβάνη”

Κοινοποίηση:
VAXEBA

Το σοβαρότατο ζήτημα που τίθεται για την προστασία του δημοσιογράφου που κινδυνεύει με συμβόλαιο θανάτου, το όνομα του οοίου δεν θυμόταν ο πληροφοριοδότης του Κώστα Βαξεβάνη, θίγει με ανάρτηση-παρέμβαση ο Πάρις Κουρτζίδης, δημοσιογράφος και εκδότης του piperata.gr, σχολιάζει την αντίδραση του κ. Χρυσοχοΐδη και της ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος κατήγγειλε ότι απειλείται η ζωή του.

Ο κ. Κουρτζίδης σημειώνει ότι η ΕΛ.ΑΣ πρέπει άμεσα να καλέσει τον πληροφοριοδότη του Κώστα Βαξεβάνη ο οποίος προσφέρθηκε και τον ενημέρωσε ότι διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, προκειμένου να προβεί σε ανάκριση και να θυμηθεί ποιος ακόμη δημοσιογράφος ξέρει ότι κινδυνεύει με συμβόλαιο θανάτου.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

 

Μάλιστα, ο κ. Κουρτζίδης αναφέρεται και συσχετίζει μία πρόσφατη παρακολούθηση σε βάρος του, η οποία είχε δηλωθεί στην αρμόδια διεύθυνση για την προστασία του, καθώς εντοπίστηκε ένα μαύρο XT όπως αυτό που αναφέρεται στο συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Κώστα Βαξεβάνη.
Ειδικότερα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Piperata.gr, το πρόσφατο περιστατικό σε βάρος του εκδότη του, σημειώθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες στην περιοχή της Φιλοθέης και είχε αυθημερόν δηλωθεί – καταγγελθεί διά του αστυνομικού συνοδού του στην αρμόδια υπηρεσία φύλαξης επίσημων και ευπαθών στόχων.

Τότε, είχε αμέσως κινητοποιηθεί και η Διεύθυνση της Ασφάλεια Αττικής, η οποία ενημέρωσε τον δημοσιογράφο ότι θα φρόντιζε να ενίσχυε τις περιπολίες πέριξ της οικείας και της εργασίας του, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να γνωρίζει αν αυτό έχει εφαρμοστεί.
«Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να εντοπίσουν οι αρχές ποιος ακόμη δημοσιογράφος κινδυνεύει και να τον προστατεύσουν επαρκώς», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανάρτησή του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: