Ηράκλειο: Συνελήφθη 41χρονος που ξυλοκόπησε την 30χρονη σύντροφό του

Κοινοποίηση:
d1

Ένας 41χρονος άνδρας από το Ηράκλειο συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία καθώς η 30χρονη σύντροφός του τον κατάγγειλε για κακοποίηση.

Η νέα καταγγελία για οικογενειακή βία έγινε σήμερα (22/05) ενώ το επεισόδιο σύμφωνα με το creta24 φέρεται να σημειώθηκε όσο το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, πλησίον της παραλιακής λεωφόρου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 41χρονος είχε ένα ακόμα βίαιο ξέσπασμα κατά της συντρόφου του με την οποία είναι χρόνια σε σχέση.

Η 30χρονη, η οποία εξετάστηκε από ιατροδικαστή, φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ, σύμφωνα με την συνήγορο προς υποστήριξη της κατηγορίας, κ. Μαρίνα Παναγιωτάκη, η οποία δήλωσε ότι η εντολέας της είναι πια συντετριμμένη από την  συστηματική κακοποίηση που υφίσταται από τον κατηγορούμενο.

Ο τελευταίος πάλι, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν χτύπησε την σύντροφο του για να την κακοποιήσει, όπως του αποδίδεται, αλλά στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού μεταξύ τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: