Ηράκλειο: Η τραγική ιστορία πίσω από την 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της – Δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η 36χρονη από το Ηράκλειο που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να λάβει εξιτήριο.

Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη του 36χρονου, αναγνωρίζοντας ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. «Ξαφνικά, χωρίς λόγο, σηκώθηκε, με πέταξε στο δάπεδο και προσπάθησε να με πνίξει. Τον χτύπησα με το πόδι μου και έφυγα. Τότε πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι και κατάφερε να με μαχαιρώσει χωρίς να καταλάβω τον λόγο. Τις τελευταίες μέρες είχε κάποια θέματα με τη δουλειά του και μια μέρα πριν, είχε κάνει ένα επεισόδιο ψυχολογικό», είπε η 36χρονη στην κατάθεσή της στις Αρχές, όπως μεταδίδει το Mega.

Γειτόνισσα του ζευγαριού περιέγραψε την στιγμή του συμβάντος. «Περίπου στις 21:30 ακούσαμε μια φωνή να καλεί σε βοήθεια. Ήταν τρομοκρατημένη και επαναλάμβανε ‘κλείστε την πόρτα, έρχεται’. Τη ρώτησα γιατί σε μαχαίρωσε; Τσακωθήκατε; Και εκείνη μου απάντησε κατά λέξη: ”Δεν ξέρω τι τον έπιασε”».

«Ο άνθρωπος που τη μαχαίρωσε εκείνο το βράδυ δεν ήταν ο… της, τον οποίο αγαπά και λατρεύει και θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί στη ζωή υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβει την αντίστοιχη αγωγή», είπε ο δικηγόρος του δράστη.

Στο μεταξύ, την προσωρινή παραμονή στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ σε ειδικό θάλαμο και φρουρούμενος, αποφάσισε η ανακρίτρια για τον 36χρονο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 36χρονης συντρόφου του, πριν από λίγες ημέρες στο Ηράκλειο.

«Ήμουν σε κατάσταση αμόκ»
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 36χρονος έδειχνε να μην έχει καμία συναίσθηση της βαρύτητας της πράξης του. Δεν εμπιστεύεται κανέναν και νιώθει ότι όλοι τον παρακολουθούν και θέλουν να τον βλάψουν, αποδίδοντας την πράξη του στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με τη δουλειά του.

«Δεν τσακωθήκαμε με τη σύντροφό μου. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζα δυσκολίες με τη δουλειά μου. Τρεις ημέρες ήμουν άυπνος. Μια ημέρα πριν την επίθεση, είχα παρουσιάσει ψυχολογικό επεισόδιο. Όταν την τραυμάτισα με το μαχαίρι, ήμουν σε κατάσταση αμόκ».

«Δεν είχε ιστορικό ψυχιατρικής ασθένειας. Τις τελευταίες ημέρες εκδήλωσε μία παράξενη συμπεριφορά, πράγματι το λένε όλοι αυτό, ως αποκλίνουσα από τη συνήθη συμπεριφορά του, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό ώστε να κινητοποιήσει την οικογένεια και να πάρει δραστικά μέτρα», σημείωσε ο δικηγόρος του.

«Προσπαθούν να τεκνοποιήσουν αλλά έχουν δυσκολίες. Τον χειμώνα έκαναν δύο εξωσωματικές που δεν πέτυχαν. Το δεύτερο παιδί χάθηκε στον τρίτο μήνα της κύησης. Ποτέ δεν τους άκουσα να τσακώνονται. Αυτός το πήρε πιο σοβαρά το ότι δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά», λέει ο πατέρας του δράστη.

Το χρονικό

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Την ώρα που έβλεπαν ταινία, ο 36χρονος έσκυψε, φίλησε την 36χρονη και της είπε «σ’ αγαπώ».

Λίγη ώρα μετά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο επεισόδιο μεταξύ τους, αποπειράθηκε να την πνίξει και εν τέλει κατάφερε στο σώμα της 14 μαχαιριές. Στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του με το μαχαίρι

«Είχε πιάσει ένα μαχαίρι και προσπαθούσε να αυτοκτονήσει. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Έλεγε ‘αφήστε με να αυτοκτονήσω. Αφήστε με να πεθάνω’. Τον ακινητοποίησα με τη βοήθεια ενός γείτονα», είπε ο πατέρας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ασε τον να αυτοκτονήσει, πόσο βλαμμένες είσαστε οι γυναίκες ρε, παραλίγο να σε σκοτώσει και εσύ απλά ελα ενταξει είναι άρρωστος. πήγαινε να μείνεις μαζί του την επόμενη φορά θα είσαι όντως το θύμα. Αν είναι άρρωστος μέσα κλείστε τον. απλα και κατανοητά ούτε 5 ήμερες.

  2. Οι εξωσωματίκες είναι ΑΠΑΤΗ των μαφιόζων γιατρών για να σας τρώνε τα χρήματα!!! Ξυπνάτε,,,Η γιαγιά μου γεννούσε απο τα 15 εως τα 45 της και έκανε 10 παιδιά σε 30 χρόνια και τώρα με τόση ανάπτυξη και εξέλιξη όλες καταφεύγουν στα κέντρα εξωσωματικής…Μην βιάζεστε να κάνετε παιδι θέλει υπομονή και προσπάθεια…

    1. Πίστη χρειάζεται και ψυχική ηρεμία.Πολλά ζευγάρια με προσευχή τα κατάφεραν.

Comments are closed.