Ηράκλειο: Αυτός είναι ο ήρωας παππούς που πνίγηκε για τα εγγόνια του

Κοινοποίηση:
pappoys

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του ηλικίας 61 ετών παππού ο οποίος έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει τα δύο εγγόνια του που κινδύνευαν από τα μανιασμένα κύματα της θάλασσας στις Γούβες.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο αγοράκια, ηλικίας 7 και 10 ετών, που παραθέριζαν στην Κρήτη με τον παππού και τη γιαγιά τους, μπήκαν στη θάλασσα, η οποία ήταν άκρως ακατάλληλη για κολύμπι στις Γούβες Ηρακλείου και συγκρεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Τα παιδιά κινδύνεψαν να παρασυρθούν από τα κύματα και ο παππούς τους, που αντιλήφθηκε την κατάσταση, έπεσε στη θάλασσα για να τα σώσει.

Ο άτυχος παππούς έκανε διακοπές στο νησί με τη γυναίκα του, την κόρη του και τα εγγόνια του

Πρόκειται για τον Τζόναθαν Σμιθ από τη Σκωτία ο οποίος ήταν συνταξιούχος εργαζόμενος στο εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας και ο οποίος δεν δίστασε ούτε στιγμή όταν είδα τα δύο παιδιά ηλικία 7 και 10 ετών να κινδυνεύουν να πνιγούν.

pappoys

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα τον ξαναδώ» δηλώνει στην εφημερίδα “The Sun” ο 34χρονος γιος του άτυχου άνδρα και συμπληρώνει «Αγαπούσα πολύ τον μπαμπά μου. Είναι ο ήρωάς μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πρόκειται να τον ξαναδώ αφού έφυγε για να πάει στις διακοπές του. Είναι μια απροσδόκητη τραγωδία».

ekriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: