Ηράκλειο-Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Ε.Ο. Ηρακλείου – Αγ. Γαλήνης

Κοινοποίηση:
ΔΡΑΜΑ ΧΙΟΝΙΑ

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο και την ασφάλεια των πολιτών, ανακοινώθηκε η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των τριάμισι (3,5) τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας επί της Ε.Ο. Ηρακλείου – Αγ. Γαλήνης .Συγκεκριμένα από την 29 χ.θ. κυκλικός κόμβος πριν την είσοδο της Αγίας Βαρβάρας έως την 41 χ.θ. διασταύρωση Καστελίου Μοιρών, μέχρι και αύριο στις 12μμ.

Όπως ανακοινώθηκε, της προσωρινής απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρούνται όλα τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά οχήματα που συνδράμουν στον καθαρισμό του Οδικού Δικτύου.

Επίσης γίνεται παράκληση προς τους οδηγούς να αποφέυγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: