”Ημέρες δόξας” γιά την Νέα Υόρκη (ετεροχρονισμένη παρέλαση 5 Ιουνίου). Τιμούνται οι αφορισμένοι ήρωες επανάστασης 1821

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Με μπροστάρη τον αρχιεπίσκοπο και την συνεργασία των ”σερνόμενων” υποτακτικών του, πρώην προέδρων της διαλυμένης Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων (μαζί και οι ”τουρίστες” θλιβεροί ”διπλωμάτες Ελλάδας” με πρώτη το σούργελο που υποδύεται την πρέσβειρα στον ΟΗΕ), το ”ελληνικό γκέττο USA”, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, θα ”τιμήσει” ετεροχρονισμένα την 25η Μαρτίου.

Ο ”αρχηγός” Ελπιδοφόρος θα είναι και ”μέγας τελετάρχης” της παρέλασης-καρνάβαλου, τίτλος που απαίτησε να του δοθεί και τα σερνόμενα ανθρωπάκια πρώην πρόεδροι της Ομοσπονδίας, δέχτηκαν. Μπορεί η παρέλαση να είναι η χειρότερη όλων των εποχών, αλλά δεν έχει σημασία. Οι νεο-ραγιάδες προεδροπαράγοντες, θα ”υποκλιθούν” στον νεο-γενίτσαρο αρχιεπίσκοπο και θα ατιμήσουν τους ήρωες του 1821, που είναι ακόμα ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ από το διαχρονικά ξεπουλημένο και εξευτελισμένο ”πατριαρχείο Κων/πολης”. Συγχαρητήρια σε όλους.

Σημ. 1: Αναμένουμε με αγωνία να δούμε ποιός υπουργός από Ελλάδα, θα συμμετάσχει στο ”καραγκιοζιλίκι”, εκπροσωπώντας τον διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο πρωθυπουργό, Κούλη Μιζοτάρχη.

Σημ. 2: Μέσα σε όλα, μας προέκυψε και ο αρμοδιότητας ψυχίατρου, ψεύτης και απατεώνας, που παρουσιάζεται ως ”πρόεδρος” της νεκρής από 2010 Οργάνωσης με το όνομα ”Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο”, να ισχυρίζεται δημόσια (και να αναπαράγει ένα, υποτίθεται, ΜΜΕ Νέας Υόρκης), ότι αυτός ”με ενέργειές του, φέρνει τους εύζωνες γιά την παρέλαση Νέας Υόρκης”.

Σημ. 3: Από κοντά και ένας αστείος, πρώην πρόεδρος της ημιπεθαμένης Ομοσπονδίας Συλλόγων Φιλαδέλφειας, που βρήκε ευκαιρία να ακουστεί, ως άχρηστο ”ψώνιο”, ατιμώντας την μνήμη του αποθανόντα Πέτρου Γαλάτουλα, προτείνοντας να οριστεί -ο νεκρός- ως… ”μέγας τελετάρχης” της παρέλασης! Να πρότεινε, ο άσχετος και ανιστόρητος, να είναι -τιμής ενεκεν- η σύζυγος, χήρα, θα ήταν λογικό και έντιμο.

”Χάσαμε” τον Πέτρο Γαλάτουλα
Απεβίωσε, 21 Μαίου ’22, σε νοσοκομείο (Νέα Υόρκη) σε ηλικία 66 χρονών. Είχε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Καταγωγή Χίο, ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, υπηρέτησε την Ομογένεια, όσο λίγοι. Είχε διατελέσει και πρόεδρος ”Νομαρχιακής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας”. Στην Σοφία, τα παιδιά και τα εγγόνια, συλλυπητήρια… H κηδεία, 26 Μαίου ’22.

Η γενοκτονία Ποντίων έγινε από… εξωγήϊνους;;;
Mητσοτάκης (πρωθυπουργός), Δένδιας, Παναγιωτόπουλος, Βαρβιτσιώτης (υπουργοί)… Τσίπρας, Κουτσούμπας (αρχηγοί κόμματος). Και άλλοι δειλοί, ευθυνόφοβοι πολιτικοί και πολιτικάντηδες, ”ξέχασαν” στα ψηφοθηρικά μηνύματά τους γιά τα 103 χρόνια από την γενοκτονία Ποντίων (19 Μαίου), να αναφέρουν από ποιούς διαπράχτηκε αυτό το έγκλημα. Υποθέτουμε ότι δράστες ήταν… εξωγήϊνοι. Τιμητική εξαίρεση, η πρόεδρος Δημοκρατίας.

—> Δεν τελειώσαμε ακόμα με τον κορωνα-ιό, μας προέκυψε άλλο κακό: Η ”ευλογιά των πιθήκων”, γνωστή και ως ”ευλογιά των πολιτικών”.

kalami.us

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: