Ηλιούπολη: Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια στο δικαστήριο με την εκφώνηση της απόφασης για την υπόθεση trafficking

Κοινοποίηση:
σιχαμα

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσαν τα όσα έλαβαν χώρα παραμονές Χριστουγέννων στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κατά την εκφώνηση της απόφασης δικαστών και ενόρκων για την υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη με θύμα μια 19χρονη κοπέλα.

Ειδικότερα από την εισαγγελία Πρωτοδικών βρίσκεται σε εξέλιξη, τις τελευταίες ημέρες, ποινική έρευνα για τα εκτεταμένα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στη δικαστική αίθουσα σε συνδυασμό με τη σχετική αναφορά που συνέταξε ο εισαγγελέας της έδρας περιγράφοντας όσα ακολούθησαν.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αυτή το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο αστυνομικό για εμπορία ανθρώπων τιμωρώντας τον με ποινή φυλάκισης 5 ετών και 6 μηνών, αποφασίζοντας η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Ακόμη με την ίδια απόφαση ο πρώην σύντροφός της κοπέλας καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών και δεν του δόθηκε αναστολή έκτισης της ποινής.

Πλέον, στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη ο εισαγγελέας ερευνά αν και από ποιους έχουν ενδεχομένως διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενες αξιόποινες πράξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: