Ηλιούπολη: ΒΙΝΤΕΟ από τη στιγμή που ληστής μπουκάρει σε περίπτερο – «Θα σου βάλω φωτιά, αργείς»

Κοινοποίηση:
ΨΣΨΣΨΣΨ

Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα στην Ηλιούπολη, όταν ληστής εισέβαλε στο περίπτερο, την ώρα που εργαζόταν και την απείλησε ότι θα βάλει φωτιά αν δεν του δώσει όλα τα χρήματα από το ταμείο.

«Θα σου βάλω φωτιά, αργείς, γρήγορα μέσα στη σακούλα όλα», ακούγεται να λέει ο δράστης στο βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της ληστείας στο συγκεκριμένο περίπτερο.

Πρόκειται για 38χρονο που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Συγκεκριμένα, το ίδιο μεσημέρι, μέσα σε λίγη ώρα, ο 38χρονος είχε διαπράξει διαδοχικές ληστείες σε δύο περίπτερα της Ηλιούπολης, διαφεύγοντας με μηχανή. Οι αστυνομικοί, έπειτα από αναζητήσεις,  εντόπισαν τον άνδρα να κινείται με την μηχανή του στην Αργυρούπολη, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω ληστειών και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα και αποδόθηκε στην υπάλληλο του περιπτέρου. Επίσης, κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εξιχνιάστηκαν επιπλέον δύο περιπτώσεις ληστειών σε περίπτερα στον Άλιμο και την Ηλιούπολη.

Ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: