Ηλεκτροσόκ για τον Ατζούν! Πρώην παίκτης κατέθεσε αγωγή 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη

Κοινοποίηση:
Ατζούν

Αγωγή για ηθική βλάβη κατέθεσε ο Σωτήρης Βασιλείου, που συμμετείχε στο ριάλιτι μαγειρικής Top Chef, κατά της εταιρείας παραγωγής Acun Media του Ατζούν Ιλιτζαλί, και του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Βασιλείου ζητά 100.000 ευρώ ως αποζημίωση, καθώς, όπως καταγγέλει, έγινε παραποίηση στο μοντάζ στο επεισόδιο της αποχώρησής του.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος, στο επεισόδιο της αποχώρησης «προβάλλεται μονταρισμένο πλάνο από τη γλυκιά παρασκευή μου, όπου κρατάω ένα σακουλάκι με τη ζάχαρη και αδειάζω σχετικά μεγάλη ποσότητα, ήτοι 600 γραμμάρια, μέσα στην κρέμα του γλυκού και όχι του αλμυρού πιάτου για το οποίο κρινόμουν -κάτι που δεν είναι διακριτό από τον μέσο τηλεθεατή. ο οποίο θεωρεί ότι βάζω τόσο μεγάλη ποσότητα ζάχαρης στη σάλτσα της αλμυρής παρασκευής, σφάλμα που δεν κάνει ούτε κάποιος εντελώς αδαής προς τη μαγειρική».
Η αγωγή του παίκτη κατά του Ατζούν Ιλιτζαλί και του ΣΚΑΪ κατατέθηκε πριν από περίπου δύο μήνες. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται τον Μάρτιο. Το Top Chef προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το περασμένο φθινόπωρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: