Ηλίας Κασιδιάρης: “Σουρωτήρι τα σύνορά μας στον Έβρο. Απόλυτα υπεύθυνος ο Μητσοτάκης”

Κοινοποίηση:
κασιδιαρης

Με μία αιχμηρή ανάρτησή του στο Twitter ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε τα γεγονότα στον Έβρο, – χρεώνοντας αποκλειστικά στην εθνικά επικίνδυνη πολιτική Μητσοτάκη την μετατροπή των συνόρων μας σε σουρωτήρι, την ώρα μάλιστα που η ΕΥΠ θα έπρεπε να ασχολείται με το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και όχι με τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Είναι οι ίδιες ομάδες αλλοδαπών που απειλούν του Έλληνες σε ζωντανή μετάδοση!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΙ ΕΝΟΠΛΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ.

  2. ΡΕ ΕΣΑΤΖΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΙΚΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ; ΟΤΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ; ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΓΕΟΠΟΝΟΣ ΑΛΗΤΑΚΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΡΕ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ

  3. Ηλια εισαι Εθνικο Κεφαλαιο………
    μαζι μεχρι τελους

  4. Εσύ Μεζεοκλάστη να πλένεις το στόμα σου με οξυζενέ όταν μιλάς γιά Κασιδιάρη. Δέν βλέπω φώς πουθενά ψήφισε πάλι Μητσοτάκη η Τσίπρα νά σού πηδάνε τα πιθήκια τη μάνα την αδελφή καί εσύ νά λες έλα μωρέ καί τι έγινε.Αλλα που ξέρεις μπορεί νά βολεύουν και σένα τα πιθήκια. Φτούς ξεφτίλες ανώμαλοι.

  5. Άμα κάνουμε την αρχή και εναντιωθούμε στην Ευρώπη θα μας βοηθήσει ο Κύριος. Δεν θα μας εγκαταλείψει. Αυτοί αποφάσισαν ερήμην του ελληνικού λαού λες και ο τόπος είναι τσιφλίκι τους ή περιουσία από τον παππού τους. Κι αν καταστραφούμε θα καταστραφούμε όλοι μαζί, όχι αυτοί να καλοπερνάνε με τις πουτάνες τους και τα διαβολόπαιδά τους και να να μας γελάνε κατάμουτρα κοροϊδεύοντάς μας πιστεύοντας ότι είναι πιο έξυπνοι από εμάς και πως μας ξεγέλασαν. Αλλά ο Θεός δεν θα περιμένει για πάντα. Έπρεπε να έχουν γίνει πράγματα, πρωτίστως σε επίπεδο πολιτειακών θεσμών, από το 2014 που με κορόϊδεψε ο κοπρίτης.

  6. Οι συμφωνίες με την ευρωπαϊκή ένωση γίνανε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού. Η ελληνική γη ανήκει στους έλληνες, όχι στα αποκόμματα του κοινοβουλίου. Τους βάζεις στα καράβια και τους στέλνεις στις πατρίδες τους ή, αν δεν τους δεχτούν, στην Ευρώπη που μας τους φόρτωσε. Όσο για τα λεφτά θα συνυπολογιστούν με αυτά που χρωστάει η Γερμανία από τα κατοχικά δάνεια και θα γίνει ο λογαριασμός. Ή όταν κατασχέσει τα κλεμμένα των πολιτικών θα τους ξεχρεώσουμε τα χρωστούμενα. Εμάς δεν μας ρώτησαν για να τους φέρουν.

  7. λαθρογυφτοπίθηκοι καλά ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ. Έχει δίκιο ο Κασιδοαρης 100%

  8. Κλασιδιαρη εσυ μη μιλας καθολου…εχεις γκομενα που δεν ειναι καθαρη ελληνιδα,δεν εχεις δουλεψει ΠΟΤΕ,στηριζεσαι απο περιεργα οικονομικα κεντρα,στο κομμα σου εχεις τον γιατζογλου που ειναι μισος εβραιος,εχεις επισης εναν απιστευτο τυπο που λεει του αλβανους αδερφια,εχεις προδωσει τις ιδεες σου,στο αποκομμα σου υπαρχει οικογενειοκρατια και αλλα πολλα…απλα ΣΚΑΣΕ..εχεις ξοφλησει για παντα..

    1. Όταν ο πακιστανός σκοτώνει την 17χρονη, όταν αλλοδαποί κάνουν το σήμα ότι θα σου κόψουν το κεφάλι και εσύ ασχολείσαι με τον κασιδιάρη ή τρολλάκι της μπίλντεμπεργκ είσαι ή τρολλάκι των μκο που πλουτίζουν και φέρνουν αλλοδαπούς που στνει ο ερντογάν! Έχει δίκιο ο ηλίας ότι τα σύνορα έγιναν σουρωτήρι και το χειρότερο όλων είναι ότι οι πλευρογεωργιάδηδες δεν λένε κουβέντα τώρα που γίνανε υπουργοί της ν.δ. που βρίζανε παλιά!

  9. Μονο μια Εθνικη κυβερνηση θα λυσει το τεραστιο αυτο προβλημα των λαθροπιθηκων .Γιαυτο θα ψηφισω ΕΛΛΗΝΕΣ.

  10. Το θέμα δεν είναι μόνον να κλείσουν τα σύνορα αλλά και πως θα ξεκουμπιστούν όλοι αυτοί από την Ελλάδα από τη στιγμή που έχουν γίνει συμφωνίες με την ΕΕ για την παραμονή τους εδώ και έχουν πέσει και κονδύλια

Comments are closed.