Ηλίας Κασιδιάρης: «Εθνικό έγκλημα η απόσυρση των τεθωρακισμένων BMP-1 από τα νησιά μας»

Κοινοποίηση:
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Νέα παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη

Διαβάστε:

Ντε φάκτο αποστρατικοποίηση, κατ’ απαίτηση του Ερντογάν, μεθοδεύουν οι εθνομηδενιστές της ΝΔ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε ένα ακόμα ρεσιτάλ εθνομηδενισμού και υποτέλειας αποσύρει εν κρυπτώ τα τεθωρακισμένα οχήματα BMP-1 από τα Ελληνικά νησιά. Αποκαλυπτικό τηλεοπτικό υλικό και φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας από τη φόρτωση των οχημάτων σε πλοία με τελικό προορισμό την Ουκρανία. Είχαν προηγηθεί οι λεκτικοί λεονταρισμοί και οι απειλές του Ερντογάν μαζί με την ιταμή απαίτηση για αποστρατικοποίηση των Ελληνικών νησιών, ώστε να μπορούν εν συνεχεία οι τούρκοι να διεξάγουν απόβαση – περίπατο και να τα καταλάβουν.

Την περίοδο που η τουρκική προκλητικότητα εντείνεται και οργανώνονται παράνομες γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίρνει μία ακόμα απόφαση που αγγίζει τα όρια της Εθνικής μειοδοσίας. Μετά από απαίτηση και του γερμανού καγκελάριου, για άμεση αποστολή των Ελληνικών BMP-1 στην Ουκρανία, οδηγούμαστε σε ντε φάκτο εξασθένηση της Εθνικής μας Άμυνας. Η κυβερνητική δέσμευση, ότι πρώτα θα τεθούν σε υπηρεσία στα νησιά τα γερμανικά τεθωρακισμένα Marder-1Α3 και μετά θα διώξουμε τα ρωσικά BMP-1, αποδεικνύεται απόλυτα ψευδής και παραπλανητική. Τα οχήματα αυτά μπορεί να είναι παλαιά, όμως διαθέτουν πυροβόλο των 73 mm, που αυτή τη στιγμή είναι η ύστατη δύναμη πυρός που παρατάσσουμε επί της ακτής για να πλήξει τις αποβατικές δυνάμεις του εχθρού. Αυτή είναι η αποστολή τους. Σίγουρα θα έπρεπε να έχουμε και πιο σύγχρονα και με βαρύτερο οπλισμό οχήματα μάχης, αλλά αν τα διώξουμε αυτή την κρίσιμη και θερμή περίοδο, δημιουργείται μεγάλο κενό στην ασφάλεια των νησιών μας.

Εμφανίζονται κάποιες φιλοκυβερνητικές γραφίδες, κάποια παπαγαλάκια και δικαιολογούνται ότι θα γίνει άμεση αντικατάστασή τους με Μ-113. Τα Μ-113 δεν είναι οχήματα μάχης αλλά οχήματα μεταφοράς προσωπικού. Δεν διαθέτουν πυροβόλο αλλά μόνο ένα 50 mm πολυβόλο για την αυτοπροστασία τους. Δεν μπορούν να αντιτάξουν ούτε την στοιχειώδη δύναμη πυρός επί της ακτής.

Μιλάμε για ένα νέο κυβερνητικό ολίσθημα, το οποίο συνεχίζει την απαράδεκτη πολιτική της αποστολής βαρέος Ελληνικού οπλισμού στην Ουκρανία, η οποία έχει δύο μοιραίες επιπτώσεις: Πρώτον: Μας εμπλέκει σε ένα ξένο πόλεμο. Και δεύτερον και κυριότερο: Εξασθενεί την Εθνική μας Ασφάλεια στα πιο νευραλγικά σημεία της Πατρίδας μας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

  2. ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

  3. Προδότες πολιτικοί. Μαζί σου Ηλία.

Comments are closed.