“ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΤΟΥ ΤΗΝ “‘ΕΣΤΗΣΕ”. ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ;; ΑΥΤΟ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ “ΣΠΗΛΙΑ” ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΤΩΝ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ

Κοινοποίηση:
baldwin

Κανονικό και όχι άσφαιρο ήταν το φυσίγγιο που σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας που έπεσε νεκρή από τα χέρια του διάσημου ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας Rust στην Σαντα Φε του Μεξικού και έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Αυτό αναφέρει σωματείο που ειδικεύεται στα όπλα που χρησιμοποιούντα στα γυρίσματα ταινιών του Χόλιγουντ σύμφωνα με την Daily Mail.

Η 42χρονη Halyna Hutchins, πέθανε σχεδόν ακαριαία όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του Μπάλντουιν το μεσημέρι της Πέμπτης 21/10/2021.

Το σωματείο, ενημέρωσε τα μέλη του με email ότι η σφαίρα ήταν αληθινή.

Η DailyMail.com έχει επίσης στην διάθεσή της την συνομιλία με το τηλεφώνημα στο 166 το οποίο έγινε από τον χώρο των γυρισμάτων.

Ποιος όμως ήθελε να τον μπλέξει άσχημα; Τι φημολογείται στο Χόλιγουντ της κόκας, της παιδεραστίας και της ανωμαλίας.

Κάποιος από αυτούς με τους οποίους είχε προηγούμενα , του την “έστησε”.

Σκηνοθέτης και ο ίδιος και με πολλά «χιλιόμετρα» σε γυρίσματα, ο Νίκος Μαστοράκης μίλησε \για το δυστύχημα που έγινε με τον Αλεκ Μπάλντουιν, που σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα με κανονική σφαίρα, από όπλο ταινίας σε πρόβα.
«Μίλησα με φίλους και συναδέλφους στο Hollywood και κρίνουν και εκείνοι όπως και εγώ πολύ ύποπτο το ότι βρέθηκε μια σφαίρα σε ένα όπλο κατά τη διάρκεια πρόβας. Τα άσφαιρα δεν έχουν βλήμα και είναι οπτικά πολύ διαφορετικά από τις κανονικές, έχουν απλώς μία πλαστική τάπα, η οποία εκσφενδονίζεται κατά την εκπυρσοκρότηση του όπλου. Γι αυτό, με τα άσφαιρα δεν γίνεται πρόβα» είπε ο Νίκος Μαστοράκης.

Και συνέχισε: «Το όπλο του prob guy δίνει στον ηθοποιό στην πρόβα είναι άδειο και όταν έρχεται η στιγμή να γίνει η σκηνή, τότε δίνεται στον ηθοποιό το όπλο αυτό και τότε ακόμα και η κάμερα μπροστά έχει προστατευτικό plexiglass. Επομένως υπάρχει υποψία πως αυτή η σφαίρα τοποθετήθηκε επίτηδες σε αυτό το όπλο».

Ο Νίκος Μαστοράκης, διευκρίνισε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανάμεσα στα πυρομαχικά της ταινίας να υπάρχει πραγματική σφαίρα… Η περίπτωση του γιου του Μπρους Λι, είναι εξηγήσιμη καθώς η σφαίρα ήταν στη θαλάμη και κανείς δεν την είδε όταν φόρτωσε τα άσφαιρα»…

Τί ισχύει στην Ελλάδα
Ο Ευθύμης Ραφαήλ Γουγούρης, ειδικός οπλισμού κινηματογραφικών ταινιών, είπε  : «Οι κανόνες είναι απαράβατοι. Στην Ελλάδα, πρέπει να δοθεί ειδική άδεια για να έρθει ο οπλισμός από το εξωτερικό. Το νομικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την χρήση κανονικού οπλισμού παρά μόνο σε ειδικές συνθήκες»,

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν καταλαβαίνω τήν αφέλεια τού Μπάλντουιν.. Δεν κοίταξε μονος του τήν θαλάμη τού όπλου όταν τό πήρε στά χέρια του?? Τί ηλίθιος στόκος!
    Προφανώς ξέρει μόνο νά δέρνει γυναίκες!!

Comments are closed.