ΗΡΩΪΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΞΑΠΛΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ «ΝΟΝΟ». ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ, Η ΔΟΚΙΜΗ ΜΠΑΤΣΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΧΕΙΛΙΑ. ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ . ΦΩΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

Κοινοποίηση:
exofyllo28-9

im_teaser_28-09-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

opisthofyllo28-9

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο ΦΥΛΛΟ της ΤETAΡΤΗΣ 28-9-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μπράβο στον μεγάλο μακεδονομάχο Αντώνη Σαμαρά, που κουβάλησε όλη την Αλβανία, Γεωργία, Καζακστάν στην Ελλάδα.

  2. γιατι στα ποδια κεφαλι δεν ειχε ?τωρα πρεπει να τον ταιζουμε και οταν βγει θα κανει τα ιδια

  3. Θέλουμε φωτό της δόκιμης αστυνομικίνας, επί το “έργον”…

  4. μισεσ δουλειες,,,στο κεφαλι επρεπε, στο δοξα πατρι…μια κατσαριδα λιγοτερη

  5. Ωρες είναι να την τραβολογάνε στα δικαστήρια την κοπέλλα επειδή πυροβόλησε, σε αυτοάμυνα ευρισκόμενη το βρωμόσκυλο !

  6. πω πω κατι χειλαρες. η νεα γενια αστυνομιας θα κανει κατι τσιμπουκια απιθανα.

  7. ΑΛΒΑΝΙΔΑ Η ΔΟΚΙΜΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΗ …ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ…ΕΙΝΑΙ
    ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΛΜΠΑΝΟΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ…ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
    ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ …ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…..

  8. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟΣ…..
    ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ….. ΚΑΙ ΤΗΣ ‘ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ’…….
    Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ….. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΑΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.
    ΤΑ ΕΙΠΑ,ΟΛΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ….

  9. Γιατί εδώ και3 χρόνια η ΝΔ δεν καθαρίζει τα πανεπιστήμια από τους εγκληματίες?είναι το πολιτικό κόστος η την συμφέρει η κατάσταση για να καλύπτει αλλά?

  10. τι ΕΓΙΝΕ?…ΠΑΛΙ ΑΛΒΑΝΟΣ?…ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ…ΑΣΥΛΟ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

  11. Το διεφθαρμένο ΣΎΡΙΖΑ της ανομίας ήταν ανέκαθεν το αγαπημένο κόμμα των βαρυποινιτών, γκέι, αλλοδαπών, και ναρκομανών

    1. Εδώ και 3 χρόνια ΈΧΟΥΜΕ ΝΔ στην κυβέρνηση, το έχεις πάρει χαμπάρι;;
      Και ακόμα μιλάτε για Σύριζα ενώ οι κακοποιοί έχουν γίνει κανονικότητα.
      Ηλίθιοι νοικοκυραίοι μας παίρνετε ολους στο λαιμό σας, πνιγείτε μόνοι σας στα σκατά σας τουλάχιστο.

Comments are closed.